三井壽真係好型

532 回覆
152 Like 7 Dislike
岩岩翻睇到陵南對海南
魚住好戇鳩

上腦鬧裁判
但之後仙道同牧既攻守好撚正

仙道黎真
想陰9牧

依場既仙道真係打出身價
係上腦魚住5犯同埋福頭防守唔得被調落場時
一個人撐起全隊進攻再單防牧(當然防唔曬,但都算限制左)
最尾仲想陰鳩牧

牧帶隊能力>仙道

我反而覺得仙道帶隊叻過牧
仙道一出黎成隊波即刻有返士氣

呢場陵南真係輸得唔抵

唔係魚住on9陵南應該會贏
不過都係因為依場先睇到仙道到底幾屈機

上腦鬧裁判
但之後仙道同牧既攻守好撚正

仙道黎真
想陰9牧

依場既仙道真係打出身價
最尾仲想陰鳩牧

牧帶隊能力>仙道

呢場陵南真係輸得唔抵

魚住仲係場到既話唔會逼到仙道出全力
所以最多都係55波
神奈川真係好撚多勁人
最勁應該係牧架啦,藤真應該都同佢差唔多
不過翔陽次次都輸海南,我覺得主要係因為海南其他人>翔陽其他人太多
翔陽除左藤真得返花形有啲用,但其實都唔算一流,
海南起碼仲有得分王神
細佢地嘅仙道又同佢兩個應該差唔多級
再細一年又出左個流川,呢4個除左山王之外去邊間學校都一定做王牌

依場既仙道真係打出身價
最尾仲想陰鳩牧

牧帶隊能力>仙道

呢場陵南真係輸得唔抵

魚住仲係場到既話唔會逼到仙道出全力
所以最多都係55波

話說我第一次睇福頭個毒撚硬係凝住佢唔知會做d咩
條友好撚怪

篤鳩教練個頭
神奈川真係好撚多勁人
不過翔陽次次都輸海南,我覺得主要係因為海南其他人>翔陽其他人太多
海南起碼仲有得分王神
再細一年又出左個流川,呢4個除左山王之外去邊間學校都一定做王牌

藤真低牧半班左右,始終身體對抗爭好遠
神奈川真係好撚多勁人
海南起碼仲有得分王神

係 藤真最多=kobe
牧=lbj
能力值 高至低

森重=99
澤北=96
河田=96
牧=96
仙道=95
土屋淳=95
流川=93
諸星大=93
藤真=91
大猩猩=91
深津=91
神=91
三井=90
魚住=89
櫻木=89

利申:鳩up
能力值 高至低

森重=99
澤北=96
河田=96
牧=96
仙道=95
土屋淳=95
流川=93
諸星大=93
藤真=91
大猩猩=91
深津=91
神=91
三井=90
魚住=89
櫻木=89

利申:鳩up

覺得深律可以更高分
陵南堅勁
不過兩場都係輸魚住

對湘北果場又唔可以怪晒魚住
田崗教練個責住都大
神奈川真係好撚多勁人
海南起碼仲有得分王神

唔好搵藤真黎同牧比
藤真係連宮城都可以BLOCK柒佢既人黎

呢隊點睇~?

打得贏海南

但係畀山王打爆

山王之戰櫻木嘅臨場決定好勁

仙道似James harden
打pg先發揮到佢咁勁嘅籃球智慧
宮城撞左位
作用又同流川撞
加個會上腦嘅魚住
冇防守
死硬

james咩harden
人地通過話仙道設定係佐敦
我咪三井壽
老頭子話流川同櫻木係谷澤之後最有天分嘅人,其實會唔會忽略左三井?

無當過三井係野
誤入歧途都無搵佢

相反流川話去美國個老野幾緊張
同親自教櫻木射籃
分別大到

漫畫冇講姐
唔係三井點會咁尊重佢
要講就變左回憶殺啦

體質既野無得教

三井籃球天份高唔等於體質出眾

三井唔打二年波體能已經跟唔上,櫻木未打過波都迫到仙道喘氣

老頭子講既天份應該係all頂班
三井其實已經追返好多體能
對翔陽無體力到直頭要退場
去到山王咁樣包夾投尾都仲撐到算係咁
可惜兩年空白期係爭d

老頭子講過只係三井太自責,依家嘅三井已經超越左過去bor
其實神奈川水平好高
長陽 放係全國大賽都係八強料
陵南應該同愛和同等

三隊互片根本同level
不過後期櫻木進化應該會係湘北最強

打山王嗰陣最勁,流川同櫻木進化到其他隊擋唔到
櫻木籃板其他隊一定唔夠佢搶啦已經
流川去到澤北都擋唔到

我印象中流川單打好似唔夠澤北做喎

去到下半場流川開始傳波後應該大家都守唔到大家,但攻到

唔係 澤北係100%過流川 一次都未失敗過
流川比佢撚到隻狗咁先逼住傳波

無錯,1on1澤北係唔會輸俾流川
當初流川俾人mark死,因為流川剩係識得1on1
咁太識團體合作,所以俾澤北完全封印
流川記番起以前同仙道1on1先如夢初醒識傳波
澤北知道流川剩係1on1,唔傳波就易mark
但係如果識得團隊合作就難mark, 防守者要考慮傳波定個人突破,一有疑遲就俾人過到
漫畫後期,牧定愛知之星都話搞不好流川已經和澤北同級了
其實神奈川水平好高
長陽 放係全國大賽都係八強料
陵南應該同愛和同等

三隊互片根本同level
不過後期櫻木進化應該會係湘北最強

打山王嗰陣最勁,流川同櫻木進化到其他隊擋唔到
櫻木籃板其他隊一定唔夠佢搶啦已經
流川去到澤北都擋唔到

我印象中流川單打好似唔夠澤北做喎

去到下半場流川開始傳波後應該大家都守唔到大家,但攻到

唔係 澤北係100%過流川 一次都未失敗過
流川比佢撚到隻狗咁先逼住傳波

無錯,1on1澤北係唔會輸俾流川
當初流川俾人mark死,因為流川剩係識得1on1
咁太識團體合作,所以俾澤北完全封印
流川記番起以前同仙道1on1先如夢初醒識傳波
澤北知道流川剩係1on1,唔傳波就易mark
但係如果識得團隊合作就難mark, 防守者要考慮傳波定個人突破,一有疑遲就俾人過到
漫畫後期,牧定愛知之星都話搞不好流川已經和澤北同級了

但漫畫完果陣流川一定唔係同佢同級
老頭子話流川同櫻木係谷澤之後最有天分嘅人,其實會唔會忽略左三井?

無當過三井係野
誤入歧途都無搵佢

同親自教櫻木射籃
分別大到

漫畫冇講姐
唔係三井點會咁尊重佢
要講就變左回憶殺啦

體質既野無得教

可惜兩年空白期係爭d

超越左高1果陣唔出奇 但無傷keep 住打多二年 一定不在籐真之下
赤木可能都會變勁d 咁湘北真係不得了
神奈川真係好撚多勁人
海南起碼仲有得分王神

個人突破能力係牧>藤真
但藤真可以3分,佢3分都幾準

無當過三井係野
誤入歧途都無搵佢

同親自教櫻木射籃
分別大到

漫畫冇講姐
唔係三井點會咁尊重佢
要講就變左回憶殺啦

體質既野無得教

可惜兩年空白期係爭d

超越左高1果陣唔出奇 但無傷keep 住打多二年 一定不在籐真之下
赤木可能都會變勁d 咁湘北真係不得了

如果keep住打起碼體能可以勁好多先
其實三井除左三分波,佢個人突破同防守都唔廢
不過佢次次打到後面就冇氣做呢兩樣野得返三分可以玩下
陵南堅勁
不過兩場都係輸魚住

田崗教練個責住都大

田岡睇得透喎
係魚住唔係度啫

佢睇小櫻木同四眼哥哥wo
陵南堅勁
不過兩場都係輸魚住

田崗教練個責住都大

田岡睇得透喎
係魚住唔係度啫

佢睇小櫻木同四眼哥哥wo

咁講真唔守佢兩個都好合理,只不過一個係主角,一個又無啦啦回憶buff 淨睇結果咪覺得佢柒,如果佢唔叫池上(定第二個?)去一齊守流川,一樣會俾流川攻得入,咁賭櫻木同四眼攻唔入其實好正常
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞