三井壽真係好型

532 回覆
152 Like 7 Dislike
老頭子話流川同櫻木係谷澤之後最有天分嘅人,其實會唔會忽略左三井?

無當過三井係野
誤入歧途都無搵佢

相反流川話去美國個老野幾緊張
同親自教櫻木射籃
分別大到

漫畫冇講姐
唔係三井點會咁尊重佢
要講就變左回憶殺啦

體質既野無得教

三井籃球天份高唔等於體質出眾

三井唔打二年波體能已經跟唔上,櫻木未打過波都迫到仙道喘氣

老頭子講既天份應該係all頂班
三井其實已經追返好多體能
對翔陽無體力到直頭要退場
去到山王咁樣包夾投尾都仲撐到算係咁
可惜兩年空白期係爭d

三井天份應該只限於球感,體能同另外兩個真係冇得比
櫻木啲爆發力同體力真係全國數一數二架啦都,
佢對山王搶籃板連跳三次,人地跳完一次要回一回先,佢完全唔洗
咁嘅身體構造,三井真係冇得比

其實好似無乜講過流川體格有幾出眾,櫻木好多爆發流川都同其他人一樣震驚

流川打海南一樣試過無氣

所以我一路都覺得三井keep打係唔會差過流川
其實山王定天龍個壓逼感大d
兩隊個設定都係連攞全國冠軍

山王大d 除左澤北 仲有河田 同埋話好勁既深津(雖然對湘北冇左影 )
天龍咪又係得加賀美

對天龍好模糊,反而對神山個隊有印象好多

國領同縣 個敵對感始終大d

神山最後一次對恭介變左柒頭 斧田都撞贏佢

踢奧運隊後備出黎搶晒鏡

神山搶鏡d啦 直頭樑仔上身啊 我都係助攻架咋
Slam dunk 真係神作
次次睇都熱血到爆
我每3個月就會重睇一次
呢套嘢,每睇一次,啲血熱到可以煲瀉水
幾個月就重溫一次山王之戰 真心覺得好撚正 一路睇一路起雞皮
其實豐玉都好高質
如果真係出埋世界杯 可以搵邊幾個
好似好多都可以獨當一面

基本山王先發除左pf同sg都無乜懸念
C位應該就河田同森重互換
Pf會揀櫻木先發,唔需要太強誰攻能力,櫻木既防守同籃板都差唔多全國top水平,再加上近乎無限既體力,都應該會係櫻木(主要pf位其實無乜其他人有講過)或者土屋淳都係pf?
Sf北澤/流川/aids star,鍾意既都可以叫豐玉南烈ko人地主力
全國最強sg照計就係榊
Pg深律同牧
第6人仙道

櫻木等於公牛洛文
重要到仆街
但pg 仙道好似仲勁過深津喎
基本上神奈川起碼有三隊全國八強水平嘅強隊

翔陽呢
今年漫畫展有冇全套買呀,好想買套係屋企珍藏
三井個樣老得勁快

愈後愈靚仔喎
今年漫畫展有冇全套買呀,好想買套係屋企珍藏

年年都應該有
幾個月就重溫一次山王之戰 真心覺得好撚正 一路睇一路起雞皮
其實豐玉都好高質

宮城同個肥仔對戰果part
好似好多都可以獨當一面

Pf會揀櫻木先發,唔需要太強誰攻能力,櫻木既防守同籃板都差唔多全國top水平,再加上近乎無限既體力,都應該會係櫻木(主要pf位其實無乜其他人有講過)或者土屋淳都係pf?
Sf北澤/流川/aids star,鍾意既都可以叫豐玉南烈ko人地主力
全國最強sg照計就係榊
Pg深律同牧
第6人仙道

櫻木等於公牛洛文
重要到仆街

翔陽呢

太依賴藤真係弱點
好似好多都可以獨當一面

全國最強sg照計就係榊
Pg深律同牧
第6人仙道

櫻木等於公牛洛文
重要到仆街

翔陽呢

太依賴藤真係弱點

呢個真,冇左藤真,成隊廢一個級
好似好多都可以獨當一面

全國最強sg照計就係榊
Pg深律同牧
第6人仙道

櫻木等於公牛洛文
重要到仆街

翔陽呢

太依賴藤真係弱點

長谷川 綠葉始終係綠葉,一開頭豪言唔俾三井入多過五分,之後慘敗

其他球員都得個高字
係花形先跟得上藤真
但無乜大將風範
無教練都係一個問題
牧都有講過,藤真根本做唔到身兼兩職
SLAM DUNK 絕對係我ALL TIME NO.1 神作
最鐘意三井壽
依幕迷我狀態係咁問人"我是誰"
跟手起手三分穿針再答人"對,我是永不放棄的男人,三井壽"
型撚到癲 ,對山王果場返睇N次都好熱血
好似好多都可以獨當一面

全國最強sg照計就係榊
Pg深律同牧
第6人仙道

櫻木等於公牛洛文
重要到仆街

翔陽呢

太依賴藤真係弱點

長谷川 綠葉始終係綠葉,一開頭豪言唔俾三井入多過五分,之後慘敗

其他球員都得個高字
係花形先跟得上藤真
但無乜大將風範
無教練都係一個問題
牧都有講過,藤真根本做唔到身兼兩職

長谷川好嬲三井完全唔記得佢
SLAM DUNK 絕對係我ALL TIME NO.1 神作
最鐘意三井壽
依幕迷我狀態係咁問人"我是誰"
跟手起手三分穿針再答人"對,我是永不放棄的男人,三井壽"
型撚到癲 ,對山王果場返睇N次都好熱血

對面條友比佢顏射到癲左
魚住《 大猩猩
套野入面都有交待

不要扶他

河田問櫻木,魚住係唔係大猩猩呀爸
我覺得 踢出我天地 同 男兒當入樽 個質素 內容安排 係同一level ,雖然出版嘅時間唔同.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞