三井壽真係好型

532 回覆
152 Like 7 Dislike
邊到有得睇番動畫..想重煲
邊到有得睇番動畫..想重煲

EBBIO有日文
其實山王定天龍個壓逼感大d
兩隊個設定都係連攞全國冠軍

山王大d 除左澤北 仲有河田 同埋話好勁既深津(雖然對湘北冇左影 )
天龍咪又係得加賀美
三井個定位其實畫得好貼地架啦
雖然已經戴晒頭盔話佢係天才 有咁長空白期都仲可以打得起 不過無打開波既係唔會明果種悔恨
唔好話兩年 無打兩個星期 技術都係疏晒 射波觸覺都無埋

我無踢幾年波個觸覺仲係度

觸覺真係打番兩三日就返晒黎
問題係體力跟唔上

我就是成功例子
細佬用編劇+籃球員角度
欣賞井上

山王真係好強
最強唔係球技
而係心態

輸左比湘北
一句走人
成班就咁瀟灑走晒

冇憤怒亦都冇遺憾
完全係頂峰既太平

如果再同湘北打多次
湘北贏在真係一下爆seed
但係山王果種係千錘百練
山王贏面有8成

利伸:細佬用現實世界既心態去睇

阿仙奴都贏過巴塞,但你唔會覺得阿仙奴勁過巴塞

山王大d 除左澤北 仲有河田 同埋話好勁既深津(雖然對湘北冇左影 )
天龍咪又係得加賀美

對天龍好模糊,反而對神山個隊有印象好多
點解冇人鍾意魚住?
點解冇人鍾意魚住?

又一個唔追post既 上面成村上j緊佢

天龍咪又係得加賀美

國領同縣 個敵對感始終大d

天龍咪又係得加賀美

國領同縣 個敵對感始終大d

神山最後一次對恭介變左柒頭 斧田都撞贏佢

踢奧運隊後備出黎搶晒鏡
井上有可能收埋打完山王之後打其他隊D手稿
老頭子話流川同櫻木係谷澤之後最有天分嘅人,其實會唔會忽略左三井?

無當過三井係野
誤入歧途都無搵佢

相反流川話去美國個老野幾緊張
同親自教櫻木射籃
分別大到

漫畫冇講姐
唔係三井點會咁尊重佢
要講就變左回憶殺啦

體質既野無得教

三井籃球天份高唔等於體質出眾

三井唔打二年波體能已經跟唔上,櫻木未打過波都迫到仙道喘氣
老頭子話流川同櫻木係谷澤之後最有天分嘅人,其實會唔會忽略左三井?

無當過三井係野
誤入歧途都無搵佢

同親自教櫻木射籃
分別大到

漫畫冇講姐
唔係三井點會咁尊重佢
要講就變左回憶殺啦

體質既野無得教

老頭子講既天份應該係all頂班
三井其實已經追返好多體能
對翔陽無體力到直頭要退場
去到山王咁樣包夾投尾都仲撐到算係咁
可惜兩年空白期係爭d

無當過三井係野
誤入歧途都無搵佢

同親自教櫻木射籃
分別大到

漫畫冇講姐
唔係三井點會咁尊重佢
要講就變左回憶殺啦

體質既野無得教

可惜兩年空白期係爭d

三井天份應該只限於球感,體能同另外兩個真係冇得比
櫻木啲爆發力同體力真係全國數一數二架啦都,
佢對山王搶籃板連跳三次,人地跳完一次要回一回先,佢完全唔洗
咁嘅身體構造,三井真係冇得比
我記得以前佢突然咁完都係比架仔屌喎

無當過三井係野
誤入歧途都無搵佢

同親自教櫻木射籃
分別大到

漫畫冇講姐
唔係三井點會咁尊重佢
要講就變左回憶殺啦

體質既野無得教

可惜兩年空白期係爭d

其實好似無乜講過流川體格有幾出眾,櫻木好多爆發流川都同其他人一樣震驚

無當過三井係野
誤入歧途都無搵佢

同親自教櫻木射籃
分別大到

漫畫冇講姐
唔係三井點會咁尊重佢
要講就變左回憶殺啦

體質既野無得教

可惜兩年空白期係爭d

其實好似無乜講過流川體格有幾出眾,櫻木好多爆發流川都同其他人一樣震驚

都係,流川應該體能同全國最top嗰班差唔多
再加佢由細打波打到大,球感有三井級
但櫻木罰球線起跳掂到個框,河田問澤北做唔做到,澤北都話有咩可能
三井好正
好少角色係男仔同女仔都覺得型

無當過三井係野
誤入歧途都無搵佢

同親自教櫻木射籃
分別大到

漫畫冇講姐
唔係三井點會咁尊重佢
要講就變左回憶殺啦

體質既野無得教

可惜兩年空白期係爭d

都係,流川應該體能同全國最top嗰班差唔多
再加佢由細打波打到大,球感有三井級
但櫻木罰球線起跳掂到個框,河田問澤北做唔做到,澤北都話有咩可能

流川爆發最勁果次應該係海南戰避開牧封阻再入樽果下
但流川體力都唔係咁足夠比佢全力打晒成場

無當過三井係野
誤入歧途都無搵佢

同親自教櫻木射籃
分別大到

漫畫冇講姐
唔係三井點會咁尊重佢
要講就變左回憶殺啦

體質既野無得教

可惜兩年空白期係爭d

流川打海南一樣試過無氣
幾個月就重溫一次山王之戰 真心覺得好撚正 一路睇一路起雞皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞