Samsung Galaxy 討論區 (176) 你拎咗機未

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
唔係唔順,只係排除唔到會熱+唔常見嘅frame drop,無講到神級好似又唔熱又快又唔會frame drop咁。計順我用865+都一樣順嘅。
有4800電嘅話一早揀咗22+
其實ip13pro我摸過都會熱
所以我認同
點無得鬥?
以為你係因為相機
瞓醒叉滿之後兩個鐘已經跌到55%電
雖然未夠七日
係咪太過誇張

theme 我就無乜追求
人搵到一個鐘意嘅字體就好開心
有無邊隻好推介?
另一原因啦 22+冇微距係可惜
接受到大就一定直上最大果部pro用mini led,我唔成日打機,習慣响梳化隨手拎嚟用下咁。坐枱用大mon就可以。

真要上到頂都係用返desktop/gaming laptop接靚外mon玩大型game,人大咗都少玩 rogeog部rog都唔知有無玩game超過十隻。
等imos 藍寶石鏡頭貼
有咩方法send 相去iOS最方便? 有無類似airdrop咁可以full quality?
正喎 唔知幾時出呢
select all然後 quick share as link(qr code),然後用部iphone/ipad scan個qr code download

原相過
telegram咪有uncompressed quality
但條垃圾手環係唔係10/3先出貨呀
你似有問題喎我用兩粒鐘仲有84%

我有呢堆
係咪要去換機
check下咩app食電先啦
設定搵返安全資料夾開返
機駁機過到

過完
見到 Garmin Explorer 用 2x% 電
set 做休眠再觀察下
啲下係咪google app/telegram bug左 我偶爾會有離奇耗電事件,多數係呢幾個app出事,force stop跟住重開就ok
下星期到貨
謝巴打。不過剛剛試過,收相要每張㩒download, 同埋會去左iOS download folder anyway thanks
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞