Samsung Galaxy 討論區 (176) 你拎咗機未

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
108開埋detail enhancer d色有d怪,但係detail明顯好左(AI 執sharp左)
唔係好事咩起碼有個大概時間俾你去拎
可以問下老闆先 佢成日貼22u 應該都好熟識
唔係想引戰,但都會係果句,而家大把公司因為員工中左招返唔到工而服務有所影響,咁一大班人改唔送上門變做門市拎,但d機分分鐘已經起晒順豐果度,已經忙到甩碌,仲要張d單改黎改去,你話一兩單就易搞姐,但量多就搞唔掂架啦,改黎改去仲容易出錯,同埋做人有返d同理心好
我都收到,虎!順豐唔夠人送貨,遲啲唔緊要我明白,但依家問題係Samsung HK你連件貨都未比到順豐,順豐點幫你送貨啦?屌!

Samsung HK 跟本你自己連件貨都未Ready,咪撚推哂個波比順豐啦
3 月 4 日
我見review 開完會有紫邊,同埋暗光細節衰過唔開
屌順豐老母 冇啦啦app話打過比我但冇聽 送貨失敗
撚有響過 又全日係屋企
送唔切會咁 間間都係
一早就提咗唔好喺官網買,一早就提咗順豐送貨冇時效保證,冇人聽
估計應該都好睇情況,如果光度差太遠會有呢個情況?
疫情遲送我都明呀, 你彈呢個理由出黎乜撚野事
你D機如果一早起曬順豐到大家無野講,但問題係唔知點解day 1 18號就全部要揀送貨,但你送貨又唔係快
有冇人知送貨既機保養係幾時開始計?
我連呢個sms都未有
聽日出街睇吓有冇紅色walk-in
係 唔比人揀自取真係弱智
住得遠又話要耐啲 近你又派唔切
人地返工順便拎埋成件事順好多

今日係到痴左兩部S22U 都係玻璃貼
老細好有禮貌同好好手勢,推介
然後望住專門店嗰班一早有機攞,官網就慢慢等送貨
我都係呢到痴 老細勁好人
仆街我都未有
仲要轉埋送care+
早買輸幾舊
仲要貼難受
曲芒癡玻璃貼?
今日去痴兩部都有啲唔好意思
搞到後面啲人等咁耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞