Samsung Galaxy 討論區 (176) 你拎咗機未

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
追下post
uv玻璃貼
好的
如果佢唔肯換就唯有係咁啦
謝謝
你依家舊機backup唔到?
定過唔到資料落新機?
係舊機乜都做到
新機反而插線就咩都做唔到
事件始終我想將whatsapp stickers 抄落新機發現做唔到
最初以為嗰個folder 有事
結果原來成部機啲files 都出入唔到
笑到仆街
有冇ching個samsung keyboard 唔見左個google語言輸入 可以點解決
要login先會加多500比你
今日拎左s22u,原本仲厚過note10+
原本用緊個momax 15w無線充用唔到快充
一detect係快充,幾秒後就話不相容慢左慢充
除左呢兩樣都幾滿意
想問吓有冇人喺專門店訂咗s8u 琴日專門店打嚟話會delay1-2日
見咁多人討論mon貼
有冇人好似我咁裸mon完全唔用mon貼
有諗過裸mon算,其實依家個mon係咪好少會花得好犀利……
想問邊到買?
會甩梳油coating...會好痴油
s10冇moon貼2年
側面花晒 背殼爆咗
個moon都好少花痕
著moon基本上睇唔到
訂咗S8+
話要delay最少一個禮拜
希望聽日會有消息
S22無線叉都仲係15w搞錯
佢推25w叉電板果陣仲傳有25w無線叉咁威水
有無人知 Ultra-wide band有咩用?
同埋處理器速度長期set max的話,加上間中打大半個鐘機,有無過熱?
呢條線我都有買,好似神神地咁,用佢嚟插 promini 去充手機/tablet, 點都行唔到 QC 2.0 (同一時間只充一個device)
換線、port 同埋device 交叉試,發覺問題都係嚟自條線,仲要咁貴

過data就未試過,不過9估都唔足速
覆錯,自
呢條線我都有買,好似神神地咁,用佢嚟插 promini 去充手機/tablet, 點都行唔到 QC 2.0 (同一時間只充一個device)
換線、port 同埋device 交叉試,發覺問題都係嚟自條線,仲要咁貴

過data就未試過,不過9估都唔足速
係ig見到申請渣打smart卡無條件送多$800回贈
琴日申請完 等入手s22 plus
猶豫緊s22定s22+
最大分別係電量,size,同埋 plus係行wifi6e同有Ultra-wide band,有無人知 Ultra-wide band有咩用?
你地部機正常用有無暖手? s22就咁正常碌下screen 都feel 到熱 尤其相機位附近
懷疑中咗機皇
仲未有機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞