Samsung Galaxy 討論區 (176) 你拎咗機未

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
有冇人3HK已經攞咗/未攞機
我係ultra,我都有呢個問題…
一打機就會熱…s21 ultra都唔係咁
又話散熱好勁又盛咁
我真係分唔到係散熱太勁所以部機熱定係我部新機有問題
隻貼好用?係邊度買?
搵唔到set aa default。。但係都得咗
訂左機 幾時先收到500 trade in code?
有無link?係水凝貼?
【淘宝】https://m.tb.cn/h.fnEerKW?tk=xUO22f5ZJeJ「闪魔 三星s20+手机膜s22Ultra钢化膜s21+/note20ultra超清note10+9全屏s10+plus水凝膜s9保护膜s8原屏膜8十」
点击链接直接打开
Uv好撚平 信和左手邊果間s10+痴到s21u都係70 80 蚊算係咁 不過用唔到指紋所以用返膠算
有無人管網訂s22u,同tradein左舊機?
之前講買s22u有額外tradein價,同埋有個預訂email code又幾百,但我入哂code, 新舊機imei d野都無額外多左,我係唔係漏左d野?
完全唔洗wo 我連無電都用到 係咪得我唔正常
用咗咁耐無試過拍唔到
邊有人睇你講真 明星咩
用smart switch過算啦 唔洗煩
22 plus真係正啲 平面好正
22 plus綠色唔洗諗
得罪講句好柒
去 settings > apps > choose default apps 入去轉翻 browser用 samsung internet 就得

入到去已經係SAMSUNG INTERNET
應該唔關事我果部用到差唔多都覺得熱 說好的新散熱功能
真係幾靚
又諗下換唔換機好
現在有個新嘢,開翻呢個,試左中文都寫到,係 browser 可以寫 url 幾方便

話撚左三叔塊散熱板唔夠大 塞支spen唔知jm9,阻住曬啲位
你講 google voice input setting ?
開住keyboard拎支筆出嚟直接轉手寫模式
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞