Samsung Galaxy 討論區 (176) 你拎咗機未

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
Thanks, 聽日出去旺角睇下先,睇下縮少幾多/黑邊接唔接受到,UV貼太貴,非必要唔考慮
好易入塵
做開iFanDog好多年
本身坐定粒六換Note,個陣話取消咪繼續換iPhone
而家s22 Ultra啱晒心水
其他體驗冇乜所謂,係個電量唔知自己接唔接受到
曲面真係唔好諗
做得好的曲面唔會平, 亦唔會只係做中空, 不如直接做uv貼
平的9成9唔會做得好, 已經淨係中空已經唔使用指紋
我諗你如果用開13PM 轉去22U
都應該幾大分別
恐怖係在於邊度先
一係用番膠貼, 我用緊閃魔, 都似原裝貼
我手殘易跌電話冇玻璃貼好危
中空=自製air gap 反光嚴重
仲有上面講嘅入塵 同埋易裂
24號訂咗22U,應該10號先出貨
好想聽日去門市買,下個星期收到貨直接賣返出去
唔知下星期S22U 256 全新賣到幾錢
三叔個facebook比人屌到仆街
巴打條褲真係好性感
有全膠黑邊貼

中空嗰啲完全係浪費地球資源
唔好咁啦~
信我地喇喇黑邊中空玻璃貼正常人無可能接受到,
入塵入到傻,最慘係入咗之後抹唔到,會越來越多
與其嘥錢又嘥咗個靚 moon ,不如一步到位
唔該巴打
黑邊中空玻璃貼------>史上最垃圾既野, 完全係反人類
touch id 完全失效
全部都試過晒啦
我懷疑係部機壞。。。

震感唔夠,播聲湊數??
我見 s21u 用家話 (係九巴 only )do 八達通要著 mon 先 do 到,因為其他機 n10plus, note20 ultra 都唔洗著住都 do 到
中空黑邊Mon真係千祈咪撚用
搞到個Mon柒到同兩千蚊小米冇分別
黑邊中空同全黑邊係兩樣野?我本身係想要呢種 (淘寶勿屌)

https://m.tb.cn/h.fmF7Fkf?tk=QaXb2fVCsbI
中空嗰啲個觸控直情幾乎用唔到的
點為之用唔到?即使我用慢線2.0又不至於傳唔到data
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞