Samsung Galaxy 討論區 (176) 你拎咗機未

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
我呢啲乞兒會上網搵嚟download
有買過一兩中文的,15蚊玩下都 ok 😁😁
同意玩下主題呢係幾正,一套 icon, wallpaper換哂 keyboard又靚哂,換一個心情咁
我都係
有無得投訴
smart switch 過機用左成晚,終於抄完,百幾GB data wifi 過都要十個鐘
不過兩邊繼續鬥就啱的了,一邊獨大只會擠牙膏。btw好似話8Gen2先係膠通條新team全新設計嘅第一代U。
恭喜呀,完成 (๑ºั╰╯ºั๑)

希望sf哥哥一生平安
iphone垃圾散熱唔改的話,永遠無得同相同製程嘅旗艦android鬥 但放係平板上真係兩個世界,淨係resolution已經同an板唔同級別

點解你地討論得咁開心既

24號edu,512黑,又話4/3出貨!但件貨呢?
希望s pen係隔代出 下一代s ultra可以變返圓角冇 s pen 咁就唔洗cut相機spec同散熱位
應該8g3先係nuvia團隊設計,8g2係繼續用arm公版,不過今次超大核係另一條team設計,唔再係好似x1 x2咁魔改舊版
都係要自取sf已經唔再送上門,明明個網寫今日開始唔送,但我琴日已經要自己去拎
而家係咪仲係21u出機上台,3最抵?
22u才對
SOT 4hr?
希望spen係唔撚好出,又或者出比1tb版
大部分人根本唔需要spen,我平均一個月先用得1-2次 綑綁spen, 限定色, 16+1tb, 直角設計好過啦,一定滿足到班有消費能力嘅power user,更何況以前note系列一直都賣得貴少少
an版無8吋旗艦,10吋以上打機對我嚟講太大,resolution 又係,另外如果用fold 3內mon咁打機又係得談笑。
應該谷三星拉高plus嘅規格然後定價平有spen嘅500-1000之類。

我係spen派
有無師兄知 呢d鏡頭保護有無用 會唔會影響影相
間廠又做coating又偷薄又轉玻璃就係提高畫質,再額外加塊野上去不如買返舊機粗用算。
我用xs玩都好順喎,network問題?
對我呢啲雲端撚黎講,大無乜問題 一樣用手制/鍵鼠玩。 8吋旗艦睇你點定義,ipad mini我都唔覺得可以叫旗艦
今年plus其實已經算拉高左 反而細機唔抵玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞