[吹水鬥慢大賽] F1 2022 季前試車 討論區 2

1001 回覆
3 Like 10 Dislike

哈斯呢幾年搵返黎嘅大金主都出事
UEFA 唔係蘇聯搞歐聯決賽了,俄國站應該唔會搞到

黑氣
Haas 傳緊漏油
啲錢都漏走埋
雖然好慘 但係咁樣影真係幾有型
上年spa q3係雨戰

威記本身弱點係aero efficiency同stability差
但喺雨戰下幾好既aero package都係無用
大家既efficiency都係咁差
所以落到鬥chassis tuning就係威記強項
點解Andretti覺得Sauber會放盤

想當BMW想100%收購
Sauber即刻叫佢諗都唔好諗
威記都係一樣硬頸
只係人哋赤字唔賣唔得

Sauber前有拉利嘅人拉利號計
後有周生三千萬大元
連細舒都唔係話過就可以過到
Andretti保護費都唔交 仲想食咗Sauber

都幾大諗頭下
Fire engine
2022 俄羅斯大獎賽 Mazepin vs 周灌乳
Haas 前途可能唔包括 Uralkali
不過uralkali 點樣又係significant part of its budget 又係only a minority backer

UNCERTAINTY FOR HAAS BUT TEAM’S F1 FUTURE NOT AT RISK
But it is believed to be in a solid place and though the money from Uralkali is a significant part of its budget it is still only a minority backer.

https://the-race.com/formula-1/uncertainty-for-haas-but-teams-f1-future-not-at-risk/
漏左咸
人權鬥士無視
嘩master 🅱️lanTHIS YEAR IS OUR YEAR
原來係關雨戰事
個場我以為係因為威記早換左軟胎所以做得切快圈而上到第二
唔該巴打解答
紅旗
Pierre 停低咗
oh no
果然係master plan
同2002/4年個部唔知點解咁快嘅車一樣
Feel唔feel到

黑氣石返黎啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞