香港男人必須: 今生只溝只娶大陸妹

382 回覆
213 Like 2346 Dislike
支那慰安婦用黎屌就得,娶就不了
咁都可以拎黎有優越感
我識彈琴你係咪又有八級? 我做開gym係咪又要笑你bench press一餅都推唔到好平庸
你真係唔好衝出黎柒啦
自己落一轉旺角做個訪問睇下係咪每2個就有1個識日文
紅色名既人講野真係好痴線 講乜都唔順眼
上面隻臭雞送都唔屌閪到放佢係旺角當街示眾就得
證明大陸妹又贏
btw你算勁 黎一年就識打廣東話
我以前有同事黎左香港兩年都係廣東話+普通話咁打字
你未遇過好女仔姐
如果好女仔多 點解咁多人遇唔到?
證明"好女仔"係香港少之極少 1萬個得1個左右
呢個機率不了
淨睇留言上面個大陸絲質素已經屌打呢度某幾件嘔心港女啲BULL SHIT
同港女講野真係好辛苦
鍾意大陸妹十級 bad taste
咁中意大陸唔搬埋上去住?
又一個垃圾發言
港女質素真係
學下上面個大陸絲打講野OK?
認清現實啦 人哋貪你張證咋 大把例子你睇
https://lihkg.com/thread/2880746/page/39
依個post睇到想嘔
個流心芝屎丸同個易容妝人妻 連登兩大港女代表
入親咩post都見到佢地講女人睇條件做人好合情合理 有好條件就算出軌都合情合理 仲話自己搵唔到錢 所以要求男方有錢好合理
對住港女血都嘔埋
港女咪又係貪先同你一齊
唔通好似台妹日本妹同你講心咩
港女就可以溝鬼仔,港男就戇鳩鳩,2022年大陸妹都嫌棄港男,食自己啦仲發夢
認真 用探探識緊
發覺大部份大陸妹住油尖旺
今生只溝只娶大陸妹
似收左皮
未聽過呢件野
睇個幾張cap圖就知佢怪物
又係比班狗公吹噓幾句當左自己上菜既豬扒港女
比人請食串燒都拎出黎講
但佢又唔會講自己比人reject個啲出黎 扮有市場
人同畜牲嘅分別
大陸妹衰極都係人, 唔似港女真係雞嚟㗎喎
佢地仲要proud of自己做雞
見過有件港女講自己坐過林寶, 就睇唔起其他車
笑人幾萬蚊都想車佢
港女最識以任何形式物化自己
最睇唔起女人最物化女人就係港女自己
做雞仲要咁撚自豪真係港女獨有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞