香港男人必須: 今生只溝只娶大陸妹

382 回覆
213 Like 2346 Dislike
所以咪話如果我搵萬幾 我咪唔會敢接觸你呢啲搵兩萬幾既人囉
但調轉立場 搵萬幾既女人就會望住搵三萬既港男
你搵兩萬幾就會望住搵三萬四萬既港男
總之港女就一定要搵個能力高過佢既人 唔係既話就會輸蝕
問題係好既太少
前日聽床哥講有對巴膠情侶
佢地因為影左一張相同一角度而互相認識 直至依家仲一齊緊
但香港仲可以搵呢種緣份機率有幾大?
等同叫你刮沙搵錢搵鑽石
正常女vs港女比例可能由20年前 1:1
變到依家1:100
好老實巴打
你係咪響hmd識埋啲唔敢露樣嘅肥婆
就當左佢地係全部港女
得罪講句,果班無論樣定性格都係籮底橙

正面啲去下啲運動/興趣班
識啲女好正常
我甚少識到你講果種咁差嘅女仔
如果你只會睇得上靚女,
即係好多人溝果d,
或者識姣仔既,
佢地分分鐘同時比6-7個人追緊,
咁好正常地會揀個最好。

如果你揀乖乖女果d,
佢地都會同你一齊捱既,
不過你未必睇得上人地咁解
無人想分析你搵幾錢 用人工拼湊既"愛情"
港女真係無得救 開口埋口得錢
巴打睇pin
「我男朋友搵得少過我, 不過佢高大有型又對我好」

港女啊港女 你而家明未啊
如果搵得少過你 先唔講少你幾多
你就一定要佢 高大+有型+對你好彌補返
但係我地搵兩萬幾既 係唔會搵到 大波+白滑+溫柔 既港女的
呢啲係搵五萬幾既先會有既質素
我男朋友都係搵得少過我,
不過佢高大有型又對我好,
咁樣我養埋佢都仲得啦,
錢我又唔係搵唔到,
夠洗咪得,同埋我屋企都有樓啦。

見佢成日要OT,
我都係建議佢辭職的

建議唔好溝d多人溝既女會好d。
食雞
我明你再上個post同叫雞post講咩
我冇踩低過港男,唔溝港女唔代表自卑,都唔覺港女就高過港男一等
但你叫雞唔俾錢放人上連登就知你咩料啦
我會覺得你攞時間去增值自己好過一日到黑上連登踩人
咁港女洗唔洗有優點?
你由頭到尾都係用港女做上把位揀人講野
完全feel唔到你講一套做一套既竹門對竹門,木門對木門
2萬同1萬幾差好遠? 但非重點
討論女方人工>男方 已經無任何意義
因為現實係搵3萬既港男都係比15k文員女揀 嫌棄
一般女仔都會比幾個人溝,
你點都要吸引到人,人地先會鐘意你
其實唔係咁樣
身邊好多女仔朋友搵錢多過男朋友
有一個佢生小朋友,仲叫佢老公唔好做野
個女仔負責養家搵錢
唔係extreme case 身邊好多女仔都係搵錢比較多
好老實講句
你咩人咪識返咩人囉 垃圾
大撚把香港女仔大陸出世啦
我都識「 我係咩人就識咩人」
問題係識唔到 你明唔明
你個例子有幾多阿
市場解釋一切
係多就唔會有我呢種post啦
係多就唔會有港男呻啦
你試下做街訪 你個例子訪問100個情侶
有1PAIR係咁已經當你贏
你中意啦,廢柴溝尿都得wfc
女仔都要有優點先會有人溝,
唔好講咩有閪就有仔屌,
豬扒、肥婆、好食懶做既都係冇人想要,
優點可以係:樣靚、身材好、性格好、善良、溫柔、搵到錢(不過好多男唔會覺得係優點,反而會自卑)等等。

同樣都可以應用返落男仔度:高大、靚仔、大隻、搵到錢。

玩交友app你都唔係人人都accept啦,
點都係有d特質吸引到你

你提到果樣,我身邊有女fd係會嫌棄d仔搵得少
(但明明佢就搵1萬幾)

但都有女fd搵得多過男朋友好多,
你搵唔到唔代表冇
錯, 係港女先咁樣
日本同大陸已經無呢種情況
日本妹就世一
又想spin走我個post
如果我post身份證上黎證明我唔係隻雞蟲
咁你點先? 比一個合理回覆我
1. 佢地唔比你知唔代表冇
唔通會周街唱咩

2. 如港男溝到日本妹、鬼妹都係建議去溝,
因為由基因角度黎講,
混血B都係會靚d,
但唔好引入支那種拉低香港人水平,thx
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞