香港男人必須: 今生只溝只娶大陸妹

382 回覆
213 Like 2346 Dislike
成個post就係講呢樣
港男同港女之間個平衡點已經失控曬
注意 係香港先係咁
啲女淨係spin走你有幾差幾唔上進幾垃圾
但完全無實際比較個情況
港女成隻上流寄生蟲 就算你出到pool都只係你比人向上食 你向下食低3分既女,點解港男要咁委屈自己?
人地日本大陸多數係對等級數
港女對等級數=你點都有野吸引/高級過我 令我有著數
平平一樣條件,佢話你無野吸引(點解要有 咁你又有咩?
月入一樣 ok你要高大靚仔
大家都係普通樣 ok你要月入多我一倍
呢啲就係吸引之處
相反對於港男,女既吸引之處就好簡單
月入一樣 無問題 你唔好係80kg肥婆就ok
大家普通樣 你唔爛賭負債唔返工就ok
仲未醒既人 明未?
我認同你男女比例失衡嘅但係唔代表要溝大陸妹,日本妹相對平等啲,我自己都溝到Model級女朋友
上面有個巴打話一齊之後港女會陪你捱
我真係得啖笑 已經洗腦洗到病入膏肓
你應該無追post
有心自己睇返 唔覆了
你諗下 你識左條女原來條女 到處招兵,你都受唔住
總之港女好撚kam
一萬個都無一個正常
識港女門艦 幾分鐘隨手一cap 我講既野全部有證有據唔係老屈

肥婆但走肥

自己咁矮但一開口已經要高

做雞擔當

有男朋友仲要搵個靚仔比佢攝時間

港女真好
識女真簡單
話你ON9驚你嬲

肥婆搵sp都要大隻

係 香港全部都係明星樣靚仔
支持樓主其實
不過係連登講一定比人屌
樓主講到咁我都無野講啦祝你搵到真愛
你要次貨無人會阻你
物競天擇樓主惡劣基因係要配返惡劣基因
做女人門檻真係低女人性格好温柔善良就大把仔媾 男人性格好温柔善良就比女當atm
高大靚仔依啲又要係天生嘅除咗身型同錢係可以後天改變 但女人就一堆可以後天改變的選項 果然有塊閪係有特權
港女對等級數=你點都有野吸引/高級過我 令我有著數
平平一樣條件,佢話你無野吸引(點解要有 咁你又有咩?
月入一樣 ok你要高大靚仔
大家都係普通樣 ok你要月入多我一倍

指出咗個重點依啲就係具香港特色嘅男女平等
佢哋本土意識上晒腦 連基本嘅辯證思維都冇埋所以同佢哋講再多都冇用
樓主好波
依家有本bno食大陸妹有着數
識日文英文點解唔溝日本妹鬼妹要溝大陸妹
其實我都唔知點樣定義自己嘅政治光譜
non local people 咁點先可以叫本土派...
感覺自己係好分裂嘅人

只係覺得自己好理解香港人嘅遭遇
能做到同聲同氣咁
咁同問人點解唔住私樓要住劏房有咩分別
姐係你一門外語都唔識
貼地啲
個個都識日文韓文咩
受眾唔多既野傾黎無用
同埋真係拎鬼妹同大陸妹比
我prefer亞洲人樣 所以會揀大陸妹
你黎左幾耐
點解要講香唔香港人 你好似分得好開
同埋普通人搞咁多野無用
分所謂黃藍 都係容易比你知佢立場
但對我黎講唔好撐警就夠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞