香港男人必須: 今生只溝只娶大陸妹

382 回覆
213 Like 2346 Dislike
香港男人梗係要為港爭光
屌死D賤種支那雞啦

支那雞波大閪痕
要俾佢地知港撚勁硬大粗長,撚頭大到好似大鐵搥咁
佢地嘅支那撚根本俾唔撚到佢地呢種滿足感
屌到佢地慾仙慾死先得

不過,過人世始終港女好
大家成長背景差唔多
港女一齊之後肯同你捱
支雞大難臨頭各自飛

所以,支雞只屌好喇,唔好有手尾跟
靜啦

阻住康業 Ibanker 做狗公
識三個親戚娶大陸妹
三個都五年內離婚,其中一個仲俾人分埋層樓
咁有冇造就埋jeff哥你最鍾意嘅肥婆向上流動?
大陸妹都有深黃wo
利申: 本人就係
冇大陸妹食架
過左浸水
On 9
Jeff哥原來你仲未死 以為你真係為左隻肥雞自殺
咪再貼啦屌你 成行都知jeff哥叫肥雞俾人彈鐘喇
咪就係
完全支持樓豬
有玩過交友APPS就知 港女對眼生左係頭頂 個個要搵白馬王子 現實識都一樣
小弟搵唔多 得50K 冇車冇樓 都溝唔到港女
相反本身做野接觸過大陸妹 真係好撚主動
其實而家香港就已經係中國 我又識講普通話 何必比自己受氣
香港厹文化真係太撚柒 希望樓豬可以改變呢個風氣 繼續UPDATE比連登仔睇可以溝到咩質素既大陸女 我相信一定會高質過港女 因為一堆港女仲覺得自己係筍盤就算唔打扮唔化妝都都要等白馬王子上門 相反大陸妹真係好少見唔打扮
幾符合你個名
最憎深黃
淺黃就得
港女恃住「香港」精神同黃店一樣 賣到貴一貴實則豬頭骨都壓榨你班港男
上面仲有條女講港女因為人工高過你 唔揀你好正常
笑撚左瞓撚左廿年?
現實係15k文員妹都做上把位揀你50k
仲講乜春女方高過男方
我個名係指今世搵sp扑野
叫肥雞都俾人彈鐘…… 樓主pin this
探探根本無大陸妹
有咩app推介
追post啦
弱智學人上連登
仲會嫌你冇車冇樓我唔否認香港係有好女仔 但港女個寄生蟲feel出晒黎 我搵50k 我會搵25k 既女仔 但搵25k or even less 既女仔會望男朋友搵60k-80k 有車接送 自住 唔洗夾首期幫供樓 仲要同班姊妹之間比較
係嘅Jeff
?
睇埋隔離post 香港而家d 女仔 ptgf 電子雞 直播雞 整容雞樣樣齊 都唔知d 人點解仲可以覺得d 港女會陪你捱 睇下離婚率先啦 一年比一年高
[多圖有片] 都大女神嘉倩
https://lih.kg/2878631
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞