香港男人必須: 今生只溝只娶大陸妹

382 回覆
213 Like 2346 Dislike
其實點定義大陸妹

好似我條女咁 2 3歲個時大陸落黎 係香港大
咁係咪都叫大陸妹
食屎都要通街唱
平日一定屎都冇乜機會食
覆你後面, 唔會
因為港男好有自知之明
明白竹對竹 木對木
唔會有種攀爬對方既思想
除左港女
如果有機會攀爬對方 一定會捉住, 仲會有種覺得自己幸運/被寵幸/成為幸福公主既思想
佢地係唔會抗拒,
但普男遇到有錢女/高質女, 係會保持距離, 知道無可能幸福
有邊個地方得瘦野
大劣還大劣
理念相同都冇話唔得
咪點醒班低質毒撚
等佢活係幻想囉
一定係大陸妹心地好
想做善事先會肯受佢溝通
都叫做土生土長唔算(我認為)
我會定義呢幾年落黎個啲
全世界都憎你地支那人呀
FF完未
你地支那人既憎恨度真係拋人地離幾條街

之前印尼排華, 你班支那同胞被印尼人當係狗咁斬首
越南排華, 你地班支那同胞 又被越南人打死
家陣D 支那人 係美國都又成日被人打

我就睇到好撚開心
抵撚死支那人
jeff哥肯book k11咪有得屌本地肥婆囉
香港人俾人打都會死要面唔出聲
巴打最後果句真係講得好啱
我地港男其實都係想搵返個同自己差唔多背景 差唔多經歷既人
係班港女先至會上飛上枝頭變鳳凰
咁既心態搞到而家就算係竹門對竹門 都會俾港女睇唔起
我就未見過外國有人排港
反而成日有國家會排你地支那狗

之前越南排支那狗, 你班支那同胞 仲要掛台灣旗, 扮台灣人
屌你老母, 你班支那狗連自己國家都唔敢認
一世飛機定大陸妹
你咪唔撚爭氣囉做港女隻狗
儲錢7位數係大陸任屌啦
巴打 我知你好努力維護香港民族思想
但真係頂唔緊 依家係得男性單方面想保住, 港女根本無心
你地呢D 低質藍絲, 當然港女睇唔上眼啦
我身邊既黃絲 個個都溝到港女, 好幸福, 2019年又一齊上街發夢

D低質藍絲 本身樣柒, 又日日係到屌示威者搞事, 邊會有港女肯受佢地溝

例子之一, 單睇佢86kg已經係1-2分女
仲好意思開聲要求, 就係恃住港男淨係揀港女呢個原因
香港人精識避開衝突咋,如果俾班鬼佬知道你地港人去外國炒高晒啲樓價你估佢會唔會殺你全家
大陸雞
On9
真係揀點解唔去歐洲揀
講到呢個世界得中國女人咁
反正都唔諗住認真
我完全明白
因為我又無跑車 又唔係住凱旋門 月入又無100k 又無180 又唔係靚仔 又唔大隻
連1分肥婆都溝唔到
你鐘意揀咩女係你嘅事
唔好娶嚟香港派身份證就得
班被洗腦既巴打以為我地藍/發悔氣
其實唔知我地已經睇透曬一切
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞