香港男人必須: 今生只溝只娶大陸妹

382 回覆
213 Like 2346 Dislike
算啦 到時佢又話你偷圖spin去第二到㗎啦
我地只需要點醒港男就得
唔需要同呢啲人做無謂既爭拗
佢哋咪講緊當中下港女都一堆狗公追嘅同時仲有幾多個會肯做你口中嘅乖乖女呢
太多廢柴beta男唔識醒 一世俾人食住
你所講吸引
有無諗過吸引港女既門艦好高? 而男呢?
身高為例
港女要求180, 日本妹/大陸妹就170就夠
之後我諗唔洗再講你都想明我講咩
無論外定內 港女都係要求高人幾倍
我贊成呀
因為唔係個個港女都想結婚架嘛
去啦,快啲溝大陸妹同佢結婚
啲港女最中意做啲傻鳩reception指點江山 又要米8靚仔又要有樓
呢個係事實但係都唔需要降低自己質素溝支那女人
你知唔知日本有草食男呢個風氣推得幾勁
好多女要溝返男轉頭
仲有牛朗呢一類職業
香港呢?
冇啦鍾意支那妹嗰啲已經傻撚咗
你祖先都係支那偷渡過黎
最緊要唔好比五毛帶風向喺度分化港人 呢幾日啲港共五毛pr都好唔得閒
好簡單嘅道理
無論男定女都會想識想擁有會發光嘅石頭
有啲女人用大波白滑發光
有啲女人用識煮嘢食 照顧屋企發光
有啲女人用靚樣發光
有啲男人用有錢發光
有啲男人用有學識發光
有啲男人用性格幽默健談發光

好現實嘅係 無人會想執舊又爛又臭嘅石
我諗你都唔會想
先天係有所限制 但唔係乜都做唔到
所以就打算用你最後嘅優勢
香港身分證去溝大陸妹
不如你諗吓大陸妹其實鍾意你啲乜嘢啦
既可笑又可悲
身分證證明到你唔係雞蟲?
師兄啲邏輯真係叻 配返下賤嘅支那人真係啱晒
Btw 支那妹點會唔食洋腸 人哋見到黑人都追撚含
當你以為用一張身分證做代價屌到一隻純潔又單純嘅支那閪嘅時候
分分鐘隻雞已經比size好似盧卡古咁嘅大黑鳩開發過
傻閪港女又spin走重點
而家係有錢人都唔會溝港女去溝大陸妹
就算好老實講麻麻哋港女
我都會覺得港女好過支那女人,
一諗起啲支那女人講嗰啲東北話同嗰啲鄉音廣東話就想講粗口
港女就係垃圾 見高拜見低踩
隻雞蟲有個名阿屌你老母
做男人做到幫條女答 你係到做乜撚野阿

其實好多港女都好貼地
但又會比人嚴唔夠大波唔識打扮
笑左
仲停留係呢啲stereotype
而家啲大陸妹啲口音不知幾正常
香港真係要多謝呢班仆街娶埋啲支那人
咁鍾意Gina女人佢哋上去中國住算啦
到時成條街女人都係譚仔姐姐口音
我喺日本應該見中國人多過你,唔好玩啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞