香港男人必須: 今生只溝只娶大陸妹

382 回覆
213 Like 2346 Dislike
而家就係講緊
當港男石頭唔發光時 只想要一個石頭唔發光既港女 港男都唔會敢追一個石頭識發光既港女
但當港女石頭唔發光時 都只會想要石頭識發光既港男
真係口水都乾埋
佢哋都係想中港融合姐

日本相睇文化直頭約幾條仔幾條女出黎
戰場咁battle拎contact
老實講中台日韓男溝女爭女仲aggressive
會主動果啲都係低分女,一係就爭高分仔
打手到咁明顯都有人理佢
佢就係要假膠到好多人討論個post 佢就成功了
我明白你講嗰種口音,但嗰種唔係東北口音,只係重音版國語
真正東北口音係好粗獷嗰種,後生係唔會講
起碼佢有得幫條女答 你冇
咁你就算唔係Jeff哥影身分證都代表唔到啲咩
再直接啲
女人要求你同時發幾樣光
而男人你一樣光佢就滿足
無論點都唔幫落港女
一諗起啲傻仔屌支那妹就好笑,要同啲支那人共用同一個陰道,啲支那仔陸軍裝咁撚柒
如果係講緊嗰兩舊又爛又臭嘅石頭喺度對決
仲要喺度比較邊一個爛啲或者邊一嚿臭啲
係完全浪費時間
哩個世界一定有最仆街嘅男人
亦會有最閪嘅女人
我知道一定會有人係到關心個比例
你比果堆又爛又臭嘅圍住
實會覺得全世界係咁樣

當然你可以行條容許嘅路
揀低一個grade 嘅大陸妹
或者增值自己
譚仔姐姐講野懶音仲少過港女你知唔知
有面話人
佢哋未貶低自身價值溝一啲發展中國家
大陸妹有幾可高知識水平啦
想屌阿拉伯/美洲/拉丁 啡皮鬼妹
其實你用大陸妹呢啲詞語有小小問題
如果個女仔佢冇係香港生活過
應該都冇咩特別感覺
呢個詞語本身都冇乜問題
但如果係香港生活過佢會感覺到有些微偏意
雖然唔係咩好侮辱嘅詞語
但係都唔係一個好適合嘅稱呼囉
由其你話想同佢一齊感覺更加怪異
大把人都無咪一樣溝到廢就廢啦on9
你真係傻鳩 支那唔單止祟洋 連黑人都祟
港女塊閪鑲鑽
有冇諗過而家大陸妹都要有錢又靚仔,唔會睇得你上眼
人地係國家任務,值得尊敬
港女俾人屌完乜都冇
佢地鬼識咩
連大陸大學入學率俾香港高唔知幾多都唔知
就話人知識水平低
唔知點講
都去落咗嚟攞咗身份證,離婚;你再上去再搵一件,結果一樣,無限repeat,不如叫雞或者買個mary
班人唔知香港啲大學local都俾nds屈機
身分證R字頭又點睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞