香港男人必須: 今生只溝只娶大陸妹

382 回覆
213 Like 2346 Dislike
呢個post既負皮有八成係呢班女俾
屌你老母 係你自己廢
啲港女唔受媾就怪啲港女
你自己唔檢討吓自己先
佢地屌過大陸妹就會一去不返
quit左cmb呢啲垃圾app啦
根本不知所謂
可以比錢check人 activity report
根本係睇條件配對app, 條件岩就認識, 拍拖, 結婚
老實講男女關係唔應該建基於呢堆野/而認識而開始
成個app都好撚嘔心 造就港女拜金向上流動一大步
媾唔到咪問題所在囉媾得到邊個會想冒咁大風險出外覓食
冇驚過就唔會個個po都大把人係到屌啦到時成條街一個二個拖住大陸妹講普通話睇你有幾淡定啦
呢D係五毛
想吹捧支那女人, 再踩低港女

你見到每次有post 吹捧支那女人, 都係有組織性
來來去去都係果班人, 而且一夠鐘就消失 (收左工)
有能力既巴打建議咁做
但好多貪就手
會自損2-3分食低一級既港女
香港係你?
反省左
因為我唔係10分男, 所以食唔到5分女
鍾意大陸妹你咪去溝囉
自己鍾意支那妹就要全香港男人陪你 人哋唔溝港女都唔一定要溝大陸妹
正常香港人 都驚周街都係支那人啦

外國都大把排華, 針對支那人既屠殺
呢幾件都係五毛

每隔一段時間就會有組織性咁開post 吹捧支那妹
然後幾個五毛 好似互含咁, 互相推post, 推到幾十頁

跟住又會突然消失哂, 隔一段時間又開post 吹捧支那妹
正常少少既港女人工都飛甩你,
你冇過人之處,憑咩要人同你捱
依家大陸妹都吊高嚟賣,唔吼啲冇錢港男啦,樓主瞓醒未…
港女又捉我字蝨
我係因應大部份巴打只可以/最現實既方法係大陸妹
當然你有錢走緊係揀日本妹台妹鬼妹啦 個啲仲洗撚我提咩
定係你想spin走港男一定要揀高難度方向, 令佢地知道無可能/失敗又揀返港女?
重申多次 我標題打得唔好, 我係想講, 港男唔應該只當港女世一, 保住香港民族思想已經無意思, 因為得港男單方面想流傳
溝又好屌又好娶又好, 我無話要一定結婚比身份證
出現了港女
萬幾兩萬鬆啲已經係入息中位數
照計我都應該有一半既女可以溝到
但就係太多你呢啲諗法既人
覺得一定要搵幾萬先得 但其實做到既港男唔多
我地咁辛苦日日返工 你就話唔想同我捱

人生好難
大家都搵兩萬 女就正常, 男就垃圾
點解唔係港男同你捱?
又多一個令港男心死既回覆
過人之處
提左好多次港女係貪心攀爬寄生蟲
佢地唔會知足搵個條件一樣既人
由一開始認識已經要expect你高佢幾級
你為自己同身邊啲女評分有乜意義
兩個人一齊唔係下下都講分數
你媾唔女根本就唔係人地既問題
就算俾你媾到結埋婚
都只會係分手離婚收場

你都係及早自宮 唔好害人害己
駛撚攪咁多嘢咩,而家香港果啲都係上面移落嚟或者係雙非
愛無錯
唔好番香港就可以
我寧願單身
唔係我講分數阿巴打
係港女比分數我地我地做既一切係被逼
你仲未理解咩情況 建議你由頭到尾追曬成個post先
有幾位巴打同我一樣已經睇透成個現況
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞