香港男人必須: 今生只溝只娶大陸妹

382 回覆
213 Like 2346 Dislike
我老母都係咁講
佢以前又係on99拎錢返大陸起樓,依家比人收撚咗幅地
如果合法起1賠1.5以上喎
唔知佢合唔合法
我大陸啲親戚收地好似個個賠左幾十萬 仲每人包埋個2000呎單位
我聽老母講好似計棟樓既面積黎賠
係度話早知唔要半個天台起埋個頂賠得多啲
香港有56%人學過日文,一門外語都唔識真係幾影衰香港人
56%數據點得返黎
我真係唔信有咁多 我都有背過50音同成日睇動漫
要做到溝通到另一回事, 同埋講緊隔左個島 有幾多巴打會移民
大部份人都係取易不取難, 唯有盡做
每個人都會知自己咩料 覺得自己夠料去做日本妹咪去做
無衝突
我個post重點係 唔再需要港女
個個投資大陸樓就係搏收地 財自
但你個標題係只娶大陸妹
Hmd好撚多怪獸肥婆港女
逐個睇:
第一個,肥但走肥?你自己都係肥西 有咩資格😂
第二個,29歲160仲要求高?成30歲仲未認清自己位置,仲發白日夢😂
第三個,19歲游車河?返去讀書啦大能頭😂
第四個,sugar daddy? 三唔識七點養你,做雞?😂
第五個,做乜鳩?有男友仲想搵人攝時間,當人on9?😂
第六個,又要180又要有車,但搵35+,即係話你自己都30,好命既已經結左婚生埋仔,仲洗係度吊金龜咩,慢慢吊到40歲啦😂
第7個,dse要搵靚仔讀書?靚仔讀書叻d呀?真係有心讀點解唔搵讀書叻既人?😂
第8個,外協走肥走伏?照左鏡未,你係高質唔伏唔洗玩肥婆專用app啦😂
之後有再解釋返
第5個證明港女都on9
真係睇到自己好高
我係靚仔 唔食正常女, 要比你呢個唔知咩料絲做玩具攝時間用?
第7個又係無腦
好似做乜事都可以加返個靚仔 人搵我又搵既概念 有保障唔搵就蝕
有無人教我做gym 要靚仔大隻
有無人車我 最好靚仔
其實唔係hmd多怪獸
係全部港女都係咁諗野 好嘔心
爭在現實佢地有無做出黎/其他app要出樣唔敢咁猖狂 知道自己無料
diu 班港男咪都係咁
明明自己唔係靚仔 只係正常樣
左一句肥西
右一句樣衰
而家又倒轉話港女高要求
你成個思維錯曬
正常樣話你肥西有咩問題?
佢係咪肥仔嫌棄肥西先
但肥婆就係咁樣仲要再搵靚仔
同如果你真係樣衰咁又有咩問題?
你都識講佢正常樣 的確係可以唔要樣衰 搵返個正常樣都唔得?
一年
所以我先咁講
有男朋友未
依家即場係到進行紅線計劃
1.下輩子我再好好過
你幾歲
大陸個啲女仔通常有咩要求?
正常大學畢業年齡
國內都分好多地方 咁我算係發達地區黎

身邊嘅女仔其實都好多樣

大陸女仔係點我好難conclude
但我以前係大陸時候嘅女仔fd
都係唔睇錢 確實唔咁現實....
同埋性格好好

可能因為果時我仲後生

但近幾年
其實大陸女性主義在持續發酵
如果係講“純樸”我覺得未必....

但我覺得會有d難溝通到
文化差異係事實存在
點解樓主可以咁有自信 點做到?
Btw同LV泰利公爵撞樣
咁你奶比黑人屌到鬆哂嘅西啦
國家有任務比你
你呢d劣質基因都係啱孤獨終老㗎啦
要溝中國女人就去中國 咪帶佢哋嚟香港溝撚淡晒啲種污染晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞