Adblock/Adguard/NextDNS 係咪廢撚咗? (8)

1001 回覆
50 Like 4 Dislike
電腦最近google search唔到野
要熄左adguard 先得

嗯...無法連線到此頁面https://www.google.com/search?q=xxxxx 的網頁似乎發生問題,或可能已永久移動至新的網址。
ERR_HTTP2_PROTOCOL_ERROR
點解而家上連登成日有呢舊野
Google search 嘅頭幾行廣告點樣filter 走? 用NextDNS 唔成功
有冇人開咗呢條blocklist之後就入唔到App Store去update啲app 同埋撳App Store個acc 再撳notifications會出話cannot connect iTunes Store
最好唔好block itunes d domain
頭先突然上唔到網,熄左vpn 又得返
有冇人知咩事
+1,著咗DNS防護就上唔到網
尋晚我reboot 部電話之後又冇事
吖,屌佢老母,reboot咗真係冇事
依幾日成日上唔到網
NextDNS 真係少好多麻煩
NextDNS VPN有冇得自訂某隻app去block
Adguard pro ig dm啲background 會無鬼哂
用唔到9巴app
有無得Block fb播片果啲廣告
次次講mextdns 都有人負評
潮偉巴,最近Adhuard Pro要熄左先睇到Apple Music新增既Album Cover,知唔知道咩原因
我有跟足你所有step & setting 之前一路都好正常
九巴app廣告出番哂黎
用AdGuard pro
有無人用AdGuard 開瀏覽器入唔到網上visa付款頁? 要關咗AdGuard 至入到,係邊個domian出事?
自己set Pi Hole做dns filtering 再加iOS OnDemannd VPN Profile, 就可以做到出街自動連VPN,再用自己嘅Pi Hole 做DNS攔截廣告
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞