Adblock/Adguard/NextDNS 係咪廢撚咗? (8)

1001 回覆
50 Like 4 Dislike
用左adguard pro之後, 有時係街收唔到facetime video, 又或者係屋企連住wifi 打facetime, 會轉番做data, 有冇咩解決辦法?
Adguard fix咗轉network會斷線未?
利申:已轉用NextDNS
呢個唔會有方法改到, 基本上所有行vpn 既ad block app 都會咁.

d ad block app 係用vpn 駁住個filtering. 當你由5G 轉wifi, 或者vice versa, 個vpn 就會斷, 咁個network 就會短暫因為你由5G 轉wifi 咁斷一斷.
Lifetime AdGuard Family
129.99 > 29.99 > Add Code ADGUARDFP40 > 18
https://stacksocial.com/sales/adguard-family-plan-lifetime-subscription
用左 NEXTDNS 真係番唔到轉頭
不論速度同穩定
成日block漏呢個

終於搵到佢條link
開AdGuard pro會block咗payme, 有冇得搞
一直冇事
唔該晒清,即刻買多條family
想請問

我自己用adguard 在ios in-app買左終生授權
自己的icloud plan 一直都有share 比family

但我在家人的iphone download adguard免費版
打開後想恢復adguard授權,但佢顯示找不到授權

有個ching知點攪?
iPhone setting 同AppStore 有無都login 你account?
有冇人用緊adguard dns beta?用法好似nextdns咁。
我係set 左Family sharing
另外的iphone 已login 已set左的family account
Icloud果啲都一直share到比另外果兩個acc

但adguard premium呢個唔得
我download完禁restore license佢話我無license可restore
你呢個價錢夠我買2x family
利申。等特價做火雞人
有D付費野唔包 家庭PLAN
Block 咗呢個連登好似快咗好多
嘩...頂.

你問到我, 我無裝呢d app, 真係唔識點幫你filter.
無啦啦全晚都背景執行已重裝都唔得
唔使太在意佢係咪全晚都背景執行,如果用電量小過2%就OK
就係唔係,琴晚冇左20%電
你篤落去個1小時個位, 會轉成percentage, 你個percentage 係幾多?

0,但係電量直插
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞