Adblock/Adguard/NextDNS 係咪廢撚咗? (8)

1001 回覆
50 Like 4 Dislike
Nextdns有時㩒Google search頭一兩條link會block
知唔知可以點解決
因為嗰兩個係廣告嚟
咁應該唔關adguard 事, 你睇下邊個app 有好高percentage.
但有時幾唔方便
有無得唔block呢啲?
唔block你咪出返Google廣告
adguard block到廣告,但開app時一樣會有個pop up,可唔可以set到唔駛click多次X先入到app?
Allow affiliates links
用慣左adguard home filter 哂廣告
唔頓去到朋友屋企 乜撚都要睇兩個廣告
Yahoo 廣告
睇頭page
我down咗免費嗰個然後比多$98買終身,係咪可以封鎖埋YouTube嘅廣告
睇第一頁
意思係咪block YouTube廣告好難
iOS block唔到YouTube廣告
要無廣告請join premium
想問吓block左Facebook嘅廣告係咪自動instagram都block埋
而家set曬#2啲嘢IG都仲有廣告
IG d rule 我無搵到. 你可以試下google 搵IG ad block rules. 我上面個d rule 只適用於facebook, 仲要唔係100% 檔得曬
D rule佢喺邊度放入去
DNS filter定網站
都係adguard app 個block rule 內放入去. 問題係你要係Internet d forum 搵到有人搵左IG d rule 出黎............
我AdGuard 呢兩個月深夜先用到,日頭用會斷晒線連網都上唔到,有冇人都係咁?
用咩dns 有用vpn?
電話用adguard home 個dns 你出街就都一樣無廣告
同問
想問吓會唔會block埋電話廣告
咁嘅話就收唔到外賣打俾我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞