為家人搬屋「私追」照跟 姜濤發火:講真給我空間!

702 回覆
447 Like 53 Dislike
你諗清楚你所講嘅係咪叫唔憎啦
四處撩皮係佢fans嘅質素問題
你一定會話我係其中一份子
我知道每個明星總會有haters 無可能所有人都企埋同一陣線
但係你地並唔可以抹殺左一個人嘅努力 佢啲機會唔係問就有有
fans多唔係出道果一刻就有幾百K
你有無佢嘅耐性?為左唔想再比人笑佢係肥仔 由1個200磅嘅肥仔 減到宜家咁?你話佢壟斷資源 咁你問下啲公司點解會搵佢做代言 ?唔係問佢本人
咁你都好有問題 憎fans變憎姜濤
2樣完全唔同嘅嘢 藉口
佢唔止努力 仲好善良謙卑 如果冇姜濤,viutv都冇今日 咩都比哂佢都係應該嘅 理所當然 何況依家佢冇拎哂啲資源
「喺社交平台開腔狂呻」
一句啫 邊到狂呻
唉, 其實歷任教宗, 達賴, 同大部分攞諾貝爾獎嘅科學家, 又或者拎普立兹獎嘅記者, 全部都唔係有錢人, 不過你要坐係井底, 用你嘅視角去睇依個世界就繼續啦, 你嘅人生同價值觀要爛落冇人幫到你
做偽人係到扮乜柒
上面個d咪當代例子囉你做咩姐
唔知點解紅得起
快啲執柒咗佢
冇人想知
仲要其實我都唔撚想見到你
最好快d無咁紅 比你條垃圾做返個平常人
死乸型又要紅又要錢,但係又想有空間?
樂壇復甦喎...
忘本劣星
初心係無粉絲撐 你什麼都不是
我對姜濤無意見
但對班姜妻好有意見,特別咩前夫又盛

「湘西三邪」:趕屍、放蠱、落花洞女
連登仔: 著得咁淫預咗比人強姦架啦
死姜狗成日霸晒啲獎又呃殺樂壇其他人 仲好意思講野
有錢佬之所有係有錢佬一定有佢原因
一個平凡人中頭獎,有一大筆錢,過兩年就敗曬既例子多的是,呢個就係本質上既分別
送上門咪食 食完佢地就走架喇
幾年人哋幾層樓揸手啦 分分鐘移埋民 吖係喎 mirror 呢個年紀 正常佢哋唔少父母當年一早移民再回流搵錢 搵到冇得搵就返加拿大 識好多
近年興人設崩壞
咪用由fans賺返黎既錢搬去私隱度高啲既地方囉
1年搵8位數字 想要朝9晚5既生活?
冇咗呢堆on9弱智
你隊野都玩完啦
諗清楚先啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞