為家人搬屋「私追」照跟 姜濤發火:講真給我空間!

702 回覆
447 Like 53 Dislike
做得雞就唔好怕柒大
你唔洗咁上心就真 唔係好似我哋咁支持姜濤就死開啦
追係真心鐘意所以非常有動力去支持 而你 就反都咁有動力 你比姜濤吸引咗啦 咁大動力 好勁呀 你反都好似我哋支持佢咁有動力 姜濤真係好勁
佢哋好折墮 為唔鐘意嘅姜咁落力
屌姜濤就關我哋事 你食屎都唔夠賠
駁唔到人就用最低級嘅方法回應
覆你係比你知道 你唔係講咩都冇人屌你嘅 比你睇下自己有幾賤同可以幾黑人憎 比人睇下你有幾廢先要係度眼紅人哋
你覺得有問題咪去護女囉 我理撚得你點護女
同樣道理 我哋護姜濤 天經地義 鬧姜濤嘅就死撚開
講得好
其實即係邊度?
唔係咁癲點會哂錢同你買廣告,成輔相乘波
你咪屌囉又會唔會痛

哮喘奶共音樂人都有發老姣白帶臭閪捧,唔慌唔紅啦,姜濤同你個發炎膿瘡狗閪一樣咁紅架

咁係咪唔洗分黃藍呀大嬸
你自己慢慢分飽身邊啲人啦 明星呢啲唔係你嘅朋友你了解唔到佢就死撚開 我都唔會話佢有咩立場因為唔認識佢唔會知 而且亦唔update 大把黃嘅都食藍店 收啦
你以表面嘅嘢就定義佢哋嘅立場 表現到你幾shallow
梗係唔痛啦 姜濤咁紅咁令人鍾意先令你痛同嬲吖嘛 我哋呢啲點夠佢影響力大呀
你要咁講冇人藍架喎
你自己on9就以己度人
你又同佢幾熟呢,你同佢friend?
你身邊嘅人你見到佢做啲咩講啲咩咪知佢係藍囉 講緊你唔撚知佢嘅生活上係點呀 身邊嗰啲黃嘅都會食M記啦 公司叫佢哋做咪做囉唔通違約咩 咪撚嘈啦 呢個世界唔係非黑即白㗎
我唔係話唔同佢熟所以我都唔會定義佢係乜嘢立場囉 顧好身邊嘅人啦屌你老母 立場呢啲嘢
我咪話
冇原則嘅鏡狗好意思出聲
同埋就算你哋係黃,都唔代表你哋有幾好,個人咪又係睇事情嘅表面,充滿偏見,黃又點。
你哋鬧姜濤咁撚賤仲好意思出聲講政治 基本人格都有問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞