為家人搬屋「私追」照跟 姜濤發火:講真給我空間!

702 回覆
447 Like 53 Dislike
正面d睇,揚左新屋咪唔去本身個屋企
啲人唔敢回應呢個comment
之前班fans出征張敬軒林家謙又唔開口教育班fans
燒到自己就叫人俾啲空間
班痴撚線港豬出黎護主未?
下 當以前壹週刊死架
仲有以前黎明d fans仲痴線都有
瘋狂課金代言產品
幫佢哋賣地鐵巴士sogo 廣告
喪食藍店麥當勞
又冇人出嚟叫fans理性啲
如果最癲果部份fans都唔「私追」,都幾大鑊

idol係靠fans「狂熱」架嘛

如果全世界都理性,連fans呢個群體都唔會存在
老實講,阿姜你去番以前打工果間餐廳望一望班人日日做到死都搵唔到你依家一日既錢,你就應該好好珍惜依家個機會
又要做雞又要攞貞節牌坊。
名利雙收
忍下啦
忍幾年上岸
到時你隱居印度咪無人揾到你咯......
做雞都要貞節牌坊
呢句認同佢參加咁多比賽都係想出名啫

我唔係想講咩食得咸魚抵得渴
私追係弱智同變態架啦

但佢都要明白成件事嘅來龍去墨係點
事實就係因為有班人夠癲,呢隊鏡先會成為神話
追星撚唔夠癲,點幫你成隊人創出一個又一個嘅創舉?
針冇兩頭利,fans呢樣嘢,唔係淨係帶俾你名成利就

佢一係就繼續行落去,再大大力屌到佢班白卡粉收皮
反正193講埋燒俾你,都繼續有人支持,佢都會冇事嘅

一係就正如佢所講,退休囉
但以佢呢個年紀講退休,隨時只係意氣用事,退嗰一陣,休息夠,又會想出返嚟
成碟雞痴係枱面真係睇10次笑10次
all you have to do was follow the damn To 私追
唔怪之得香港咁多人鍾意講笑貧不笑娼, 原來道德係香港人心目中係咁唔值錢嘅
咁就唔係休息問題啦傻鳩
即係我要你哋俾錢嘅時候你哋可以見到我, 我要造勢嘅時候你哋就要出嚟, 但係其餘係我私人時間, 俾番啲空間我
連自己衰乜都唔知 反省下啦
尊重下人地 人地叫姜濤
連最基本嘅尊重都唔識 憑咩叫人地尊重你
係咁先啦 酸民
同隻講鄭州加油撚屌狗講尊重,尊佢老母臭閪啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞