為家人搬屋「私追」照跟 姜濤發火:講真給我空間!

702 回覆
447 Like 53 Dislike
佢真係乜都呻一餐
之前就i’m tired of everything,然後要停工幾日,得閒又ig放下負講自己點樣俾人誤會,唔信身邊嘅人
成日post自己喺街跑步d片話人知自己喺邊又要鬧人私追
演唱會唱前輩d歌懶係致敬完又要出post講話唔係想拉票攞獎,點知上電台就講話自己冇期待攞獎就呃你嘅
日日出黎講咩亞洲第一、用作品說話扮樂壇大佬真係煩撚到閪咁轉個頭又話想盡快退休
講真個娛樂圈真係冇咁簡單俾你求其出下歌鳩up兩句就名利雙收,頂唔順唔好撚做囉
佢班fans仲走去搞鳩女團,佢又出黎扮大佬話咩香港一定得,屌你老味唔撚知仲以為佢係香港特首
其實有錢買貴啲咪搞掂
直接退休做返餐飲兼職
屌你老母林鄭都有人權,唔好屌,多謝
其實佢搞咁多嘢出嚟都係黎駁出位,小小嘢都搞度世界大戰咁。
問題係你喺ig講無用架喎正如鏡粉都唔會因為姜狗篇維穩post棄狙viutv公關災難
一係報狗一係學lokman咁撕爛塊面你旨意公眾會幫到你啲乜 可憐下你咁樣咩
俄羅斯海豚音歌手Vitas

冇做之後⋯⋯

姜濤退左休會唔會好似佢咁
條友乜鳩都唔撚得,都唔知點解佢可以咁紅,淨係唱歌戈範,香港大把業餚嘅都唱得好聽過佢幾千倍,如果唔係戈嗰乜鳩肯捧紅佢 ,根本就冇人識佢。
講咁耐 仲未有地址
係唔比你空間呀 吹咩
周圍都係 周圍都係
老實講,佢哋會紅,唔多唔少都靠呢班癲fans撐起。食得咸魚抵得渴啦。

好多明星都有癲雞fans,填海華有,連鳩拍豪有岑晉晴

但就係得佢同Anal 成日係IG叫春。
想人追嗰時就有人追,唔想人追嗰時就唔想

巴鳩閉
得閒先認真覆下
見你咁on9我知我做多咗
咁你同D人講D女著裙就可以𥄫裙底有咩分別
利申本身反鏡
啲鏡粉唔敢睇你呢個留言 串到佢地一棟都冇
此風不可長
唔好講姜圖啦 對任何人都唔好
講得好啱呀

做呢行預咗啦,成日扮曬嘢,轉頭又去道歉
喘氣作品,真係享受
仲扮A0
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞