為家人搬屋「私追」照跟 姜濤發火:講真給我空間!

702 回覆
447 Like 53 Dislike
比ViuTV 包起左
點會作反
普通聽下歌買下代言嘅fans同做crazy stalker追到去屋企門口叫佢起身屙夜尿嗰啲點會一樣
冇人合理化呢啲行為
做得私追都唔係正常人啦
正如用自己錢幫偶像買廣告都唔係正常行為
大部分都係講緊佢要承受呢個風險

而且私追問題都發生好耐啦
唔係你ig出個post就會改變到吧?
一係自己搬去安全嘅屋苑,一係告佢哋
日日喺到抱怨,觀眾有唔同意見又話人冇同理心
唔係人人都要當啲明星係仔架
請唔好用「狂熱fans」嚟美化「變態私追」
假設佢正常fans全港有60萬人 私追L有1000人
就算趕走晒啲私追都唔怕 因為私追L係唔健康嘅一群人
仲呻點解d人唔關心佢既音樂,你話笑死唔笑死
話緊你食屎啊
攞明星同普通人比,小學畢業未?
我唔洗食屎,亦唔係好似姜濤咁賺兩年就退休
所以我唔會日日喺ig抱怨
課金刷views本身都係一件痴線嘅事
又唔見班明星抱怨
之前賣到成街同電視廣告又見比啲空間我
望到都覺得煩,連續五六個廣告都係個班咩話
精神折磨
所以咪話連登多你地呢d垃圾囉
你自己霉就覺得人地搵得多所以應該冇生活
你太直接喇

我廢事講到明佢係為咗顧形象賺錢先唔敢屌fans啫,咁講啲姜狗fans就會圍屌你屈你hater

根本姜狗好清楚自己係咩料同點解紅,仲要係自私撚,唔燒到埋佢身都當無事

明明因為班fans夠癲先搵到咁多錢,但成日喺度呻班癲狗fans搞到佢,唔諗下唔夠癲點會幫佢掃卡地亞,有利益就多謝,搞到佢又怕得罪米飯班主所以唔敢明屌,淨係識喺度開怨婦mode等啲老母fans幫佢出征

去到啲垃圾fans屌埋其他歌手藝人又唔見佢出聲,要人忍佢啲fans根本自私到爆

講真,好撚睇唔起呢個人,講一套做一套
正常追星 課金同刷view都叫痴線?你係咩思維?買偶像產品會得罪你?
你好似一個思想扭曲晒嘅人
咁委屈唔好做啦 你想紅嘛 紅左係要代價
你呢個學歷唔洗做跟車仲有得靠樣搵食係要有代價架啦
唔驚唔好做囉,反正只不過生得靚仔啲,唔覺有咩料
講到而家姜濤fans虐打佢咁
你做得明星利用自己publicity發達
就要預咗要受返publicity所帶來嘅副作用啦
用投資嚟講高回報同時都高風險啦
而家咁打完齋唔要和尚仲唔係又要做雞又要立貞節牌坊?
抵撚死
明唔明咩叫「精神虐待」?唔係肉體上 好似厲鬼咁纏住
有時嗰種嚴重程度係更加恐怖
又blame the victim~ 連登仔係咪連黑白良知都無?
中意薑圖既係咩人 今日真係清楚晒
我上面留言完全唔知邊忽得罪你要比你咁屌
都係。

正如番工被老細屌 被客屌

大家打工 都會同情你

但都無咩可以做到

最多拍下膊頭

講聲 : 為左錢 頂住啦~
娛壹成個page 同under viutv pr部門有乜分別?
姐係做明星就要無條件接受無私人時間?

就要俾粉絲知道住邊?
要唔要打開埋屋企門口邀請佢地入去坐?
咁你都係打工奴隸
所以咪係「一點」空間
唔駛太大,要顛嗰時慢慢
但我訓覺時唔想俾支2 倍tele 800mm鏡影住
佢地諗法係,

平時睇姜濤買飛炒到成皮, 街show 又企後排鬼死咁遠
依家行去籃球場就closeup見到姜濤, 仲要免費
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞