為家人搬屋「私追」照跟 姜濤發火:講真給我空間!

702 回覆
447 Like 53 Dislike

人氣男團MIRROR成員姜濤人氣高,因為一班粉絲成日去到銅鑼灣等見偶像,又曾買起該處多個顯眼廣告牌為博藍顏一笑,銅鑼灣變「姜濤灣」,搞到大家都知姜濤住邊。身為孝順仔嘅佢,深知家人想要更寧靜嘅生活環境,佢就選擇搬屋變獨居,不過竟然因為粉絲「私追」而令新住處瞬速遭人起底,搞到佢嬲豬咗,尋晚(17日)喺社交平台開腔狂呻:「講真的給我一點空間。」其經理人花姐(黃慧君)亦喺差不多時間於社交平台呼籲道:「感謝大家喜愛舞台上的MIRROR,在舞台下,他跟我們一樣,需要有私人空間和好好休息的時間,才能創作更多好的作品給大家,在互相尊重下,懇請大家不再進行『私追』。」

新居遭人起底
食得咸魚抵得渴
放過姜仔啦
乜撚嘢私追呀?CJ呀?
一方面都同情佢嘅,

但係另一方面,佢哋行得依條路線,本身就係靠瘋狂fans幫佢哋谷,買廣告嗰啲就唔瘋狂?只係大家癲嘅路線唔同姐
講靚仔 佢拍馬 都追唔上冠希哥啦
真係唔明
明星係冇私生活架啦 因為人地係鍾意你個人
傻仔嚟嘅 退休啦去
請真唔係講真….
依家文盲都做到記者
連請字同講字都唔識分....
如果佢啲fans 唔係咁癲佢又未必上到呢個位
相輔相成

咁辛苦咪唔好做囉
抵死

香港怨婦錢咁易搵㗎咩???
陳振聰示範咗比你睇㗎啦,仲學
其實TK咁撚紅本身好大部份原因就係班痴撚線fans

同情佢 但係唔意外 佢都應該要預左
班中女吹到佢地太撚大令佢地有錯覺以為自己真係好有實力
Damn train
咩私追
咩私追
賺fans錢又唔想俾fans跟,
幾撚大牌
又唔見姜濤叫廣告商俾佢休息下
true
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞