為家人搬屋「私追」照跟 姜濤發火:講真給我空間!

702 回覆
447 Like 53 Dislike
閣下平時睇開咩明星咁高尚 ?純粹想知下 😂
變左公共人物
私追真係無聽過
韓國個啲痴線fans叫私生飯
叫左十幾廿年
睇下國務院台幾成功, 一隊垃圾mirror就搞到我討厭政治

你哋件垃圾mirror低賤到谷針谷票搵錢呀, 又唔關政治事呀死臭閪
有無第二句啊?你又我知我係死臭閪 你奶過啊?
中學都未停課 你咁得閒嘅?定係你仲係小學 所以岩岩完左zoom就上水啊 ?
唔係好似你咁食屎先知屎臭架

鏡粉為咗追mirror低賤到話唔關政治事, 點睇都係賤種臭閪啦

嗰陣裝修匯豐/金拱門嘅手足仲坐緊監, mirror走去賣廣告都仲撐

唔捧明星會死呀, 洗唔洗幫你講埋賺藍養黃呀
良知無分年紀架傻閪, 大把人細細個都識分是非黑白

你做咗幾十年老閪都仲咁戇鳩, recycle都無用架喇, 直接行去堆填算啦
其實關你撚事咩?無人叫你睇mirror 啲野嫁 又睇又要嬲 做乜啫你
咁我屌mirror又關你撚事咩, 無人叫你睇完仲要咁低賤俾人撚架嘛
係咪講政治啊?想問下你咁有良知 有無做過啲撥亂反正嘅野啊?唔好同我講唔食m記 唔用hsbc 就係啊
著衫有無睇make in邊到 搭鐵有無check過架車係咪中國制造 你啲銀紙係邊間銀行嫁 ?唔好理人地 做好自己先啦
得過up字
原來鏡粉係可以咁撚痴線, 唔怪得彊壽話要私人空間休息

頂唔順就早啲退休啦, 搵嗰班痴線閪錢好辛苦架
因為我追mirror所以關事囉 你唔追 又關你乜事????你諗下邊個撚緊邊個先啦 唔係左一句低賤 右一句臭閪就代表好串 撚緊人嫁
仲有啲貶低左自己
又唔見得你有幾正常 同個痴線嘅玩足成晚😂😂😂
呢個point講過架啦, 咁快又唔記得

你去同cctvb戰線班手足講, 佢地反錯cctvb喇

順便幫埋新彊迅宇宙漿鳩拍豪平反
你追得我一樣反得, 我反咪即係關我事囉

玻璃心唔撚屌得唔好學人出嚟做明星
佢衰起太快紅
未夠錢買豪宅私密度高的地方住
反正得閒有乜所謂, 玩完玩夠咪走人囉

鏡粉咁低賤伸個頭出嚟俾人撚, 行過路過都唔好錯過
就係我講完 你都繼續用黎個論據黎反駁 我先提提你
要話人 先做好自己 到自己真係無堅不摧 先好屌打人 如果唔係就真係五十步笑百步啦😂😂
你唔鍾意 所以反 然後追啲鍾意嘅人黎屌 咁睇得出你都幾犯賤 所謂為反而反咪就係你囉 講咩人低賤 其實自己咪仲低賤
Let’s get party 我未走 你都唔準走
一向都叫儘量做, 避得開就儘量避

唔捧賤種姜濤唔會死架賤種爛臭閪, 不如睇返cctvb啦

國務院台真心勁, 一隊mirror就唔記得哂政治嘢
垃圾鏡粉就係彊壽樓下長眠唔走喇

街邊流浪狗吠鐘意就踢兩腳, 洗乜咁上心
做得明星呢個就係代價
會比錢玩特大廣告咪就係班有錢變態中女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞