為家人搬屋「私追」照跟 姜濤發火:講真給我空間!

702 回覆
447 Like 53 Dislike
講唔通就又政治審查啦 咁你要睇下自己啲個人物品係咪全部都唔係make in china 住緊果層樓個承辦商係咪other than china 出街係咪行路 唔係搭車 如果有車就要check 下出產地
你是旦中一樣你都無資格屌人同鄭州加油啊 因為你都有份比錢大陸嫁 btw你有交稅?咁即係乜都唔洗check 你每年都有份將啲錢親手上繳中央
甘地, 曼德拉, 德蘭修女, 馬丁路德金全部都唔係有錢人, 不過你比錢corrupted到入骨又點會聽真話呀
咁唔好撚屌cctvb喇傻鳩
其實講咁多做乜?你唔鐘意佢 咪唔好睇佢啲野囉 睇完又要嬲 為乜?
啱呀,呢句你同隻彊壽講啦

你唔鐘意俾fans追 咪唔好出嚟做收山囉 出嚟獻世又要嬲 為乜?

下….我屌佢做假新聞 同節目唔好睇 無新意咋 咁又唔屌得啊 ?邊個係傻鳩啊?你夠鐘訓啦 聽日要早起上zoom 遲到又比班主任鬧就唔好啦 定係聽日要返工啊?你知嫁啦 遲到比老細屌 預左啦 食得咸魚抵得渴嘛 包埋嫁
呢個真
now抽新聞,中聯通有股份睇唔到呀,

就算唔計政見,彊壽跳舞唔掂,唱歌又哮喘發作咁,係得班臭閪老雞鏡粉先捧隻廣告從業員咋

俾心機課金俾國務院台啦
唔係呢 我真係同你講嫁
Btw 好老實講嘅 你有無睇個啲私追係點追 如果你好好禮貌話想同佢合照 我諗佢一定肯 但唔係攞住部相機貼到勁埋 好似泊緊紀錄片咁囉
我又想問下 如果一個女仔生得好靚 著衫比較性感 然後比個變態佬強姦 咁係個女仔著到咁性感唔岩 定係個男人唔岩?法官又會唔會因為 “你著到咁性感 預左比人強姦”而判個男人無罪 ?
啲姜糖會唔會知其實係屌緊佢地㗎
唔係呢班痴線鏡件垃圾有撚人捧咩,捧得都唔慌正常啦

咁危險即場報狗囉,唔敢得罪米飯班主呀
Hello 👋🏻 跳舞唔掂 同唱歌唔好 係一件好主觀嘅野 你可以覺得差 我又可以覺得佢好
仲有唔該你尊重下女性 唔好亂鬧人臭閪老雞
你不斷講返同一堆說話 有無其他論據呢?有嘅就唔好三句唔埋兩句就痴線鏡粉 話人唔正常
啱,要尊重返性工作者唔好講雞

鏡粉係霉爛發臭老閪
我都忍得你耐 你條仆街 講撚完未 你老母都係女人 比你老母睇下你打緊啲乜撚野 你條閪佬 講撚完就收線啦 係到鳩up做乜撚 ?下次係街如果咁唔好彩見到姜濤 就指撚住佢 屌撚到佢化 係到得對手 敢講唔敢做 睇你條柒頭 見撚到佢 咪又係腳都震撚埋 然後調頭走
你咁無文化 講乜柒 你繼續睇住av 打飛機啦 青頭閪仔 有鳩都唔撚洗用 含撚啦
你一係就block 鳩我 總之你一日覆我 我就屌到你化閪 係咁
份糧包左
全部死咗佢咪一了百了
香港少啲智障師奶
姜魔又可以死返去地獄鬼國幫鄭州加油
順便食佢最想要嘅湖北重金屬美食
忍得咁辛苦咪唔好忍囉

你唔係以為所有女人都係鏡粉下話,我就剩係針對嗰班停經白帶爛臭閪鏡粉咋
你收撚皮啦 人地得罪你啲乜啊?你憑咩去針對人啊?你老幾啊?你老母教你咁樣講人嫁?定你老豆平時咁鬧你老母啊?
點會呢,block咗你邊有得笑呀

你咪繼續屌囉又唔會痛,更年期賣剩蔗臭閪中女脾氣係暴燥啲,洗唔洗整支靜心
你都係條 肥毒柒嘅On9青頭仔 有乜資格話人?你連停經白帶爛臭閪都無得屌嘅On9青頭仔咋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞