為家人搬屋「私追」照跟 姜濤發火:講真給我空間!

702 回覆
447 Like 53 Dislike
嘩 好一個盡量做 睇黎你真係唔夠黃 做就唔該做得徹徹底底

我捧唔捧又關你事?
你良知去左邊?流浪狗已經好慘 你仲踢多兩腳 可見質素有幾低
姜粉就係遠古追星追出馬路班友
嫁完人封過site一排,你 姜濤燃點了干柴咪自己奶野

你唯有搬去保安好的樓
都人無阻止你捧, 唔好睇自己咁高先得架

你要做發臭老姜閪邊個阻到先得架
咪撚玩啦 頂多咪1 2千萬
我驚佢老左要學以家d明星出黎r撈
搬完邊有得出po呻搏同情呀
其實講到尾 你唔鐘意咪唔好睇 我鐘意咪追 係咪一定要同你共邊?你咁做同逼人去教會有乜分別?
大佬,發哥d fans邊有佢個d咁癡線,根本無得比
你試下每日係屋企,窗外都有人偷望住你
你試下掉垃圾出門口,轉頭有人執左佢拎去搵野
一個禮拜你都頂唔順啦
樓主呢到有我頂住, 你走先
樓下有幾百條中女同C9拎住摺凳伏你...
咁你就收聲啦 我鍾意係我嘅事 你又唔阻我捧 咁你講咁多廢話做乜?道不同 就分道揚鑣啦
諗起個viu撚話
你唔睇Viu又點認識collar
即係你支持緊中資,冇資格去批評
又話花姐咪又係tvb出身
Ching 黎到無人同你講人道嫁 佢地淨係識話做明星預左 頂唔順就退休 然後又拉啲9唔搭8嘅野黎講
我撐住 你走先啦
發哥d fans課金率邊有姜粉高
姜濤就係主打有錢中女市場,有副作用都正常
食麥當勞炑八果陣有冇諗人道?
福建幫斬人喎
又一個拎政治講嘅人 曬氣
唔收聲你又吹得我漲咩, 你阻到我咩

點屌你條賤種老臭姜閪都係我嘅事, 大可以唔好覆我架

幾廿歲人硬係要突個發臭老閪出嚟獻世
佢哋當睇唔到架喇, 一句唔關政治事就算鳩數

估唔到呢幾年香港發生咁多事, 咁多手足付出咁多, 都仲有啲咁撚豬閪嘅港豬
班鏡粉成日覺得自己係「正常」
其實佢哋同班私追冇分別
只係顛嘅地方唔同
講黎講去都係話mirror食藍店
根本on撚9
如果食m記就等於藍,係全香港9成人都藍啦
當年佔中,金鐘間m記日撚日爆人嫁
係咪全部都藍呀?都on99
點解呢啲人類共識喺而家嘅香港變咗冇人識咁
一定要鍾意佢,唔係就鬧你唔支持「本土」「想香港死」
談論佢,就係網絡欺凌,明星都有人權

笑死人
明星本質就係出賣自己私隱嘅職業
否則一班中學未畢業嘅人,憑咩獲取財富名氣同影響力?
成為名人,就係活在大眾審視之下
風險當然包括吸引到一班痴線fans啦
好似得你仲喺到扎扎跳喎
連登而家係collar地頭
你返tg group圍爐啦
成班顛婆喺到追擊人哋後生女就冇問題
人哋一句姜圖就發晒顛
低俗
🤣
收啦 講呢啲你同啲餐廳講 唔撚關姜濤事 佢地就算食黃定食藍,你係香港條命都係一撚樣
有代價唔代表唔可以講自己感受去減少啲影響 你on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞