3x歲娃娃聲Youtuber cynbunny 討論區

973 回覆
236 Like 67 Dislike
點駁??只能默默追post 撳吓負皮
再入新貨揸乾d妹豬錢,搵佢地出氣
假架
其實佢都扮得好辛苦
人生咁樣為咩呢
哩個係真
佢著嘅款 果件特別賣得多 啲妹豬鐘意睇佢 ,以為著完會變到佢咁
俾人講幾句又係要戶主犬出嚟安慰
作為公眾人物 係要俾人批評下㗎啦
咁唔鍾意縮返入屋企
不過又唔好講到做公眾人物就一定要俾人評頭論足
只不過多人識就會易d俾人講
做壞事更甚
淨係同抄娜賣抄款野都值得俾人拎出黎講啦
定係d人覺得三四百蚊買朱義繩又可以拎出黎dum 1/3
做到咁先得10萬…弱左d
自己出街都著網店啲衫?
你個數點計出嚟
如果佢真係賣1800件衫/月,
賺10萬,都係賺50蚊/件衫,
如果賺20萬,每件衫都係賺100蚊。
你話佢mark up 6倍,佢出好高人工俾你朋友?
冇追開 想問點解你哋唔覺得佢係好人
唔係喎。你好似變相幫佢洗白左喎……

利潤分毛利同純利,
如果你講既數目係真,
佢每個月賣到1600-2000件衫,
而唔係得幾百件咁少。

佢開鋪裝到咁,又有網站,又自己影過哂啲相呢啲無謂開支。
每月支出既租金/人工/攝影/後製/運費/網站/會計,唔會少得去邊。

如果件衫入貨價係80,
咁咪我上面9up既大概利潤係真?
定你講80已經包哂上述既總成本?
葵廣都係 d舖頭都係拎去我朋友個婆婆度換label
佢啲相大陸過淘寶本身啲相
我反而想知嗰個jadelam咩事 成日喺度大媽式ig賣鑽石
聲唔係問題 佢會扮小朋友講野語氣
仙嬸老母有冇追po
得閒過去手袋台度睇吓 大把相熟絲打追擊你個女之餘又有錢買名牌
唔需要酸你個女啊 生活好順利
老豆早晨
阿仔你今早有冇瞓過覺
因為佢真心覺得靚
#11已經貼晒佢幾十蚊淘寶扮韓國衫,再markup幾倍去賣喎 嗰啲係咪實質證據啊,你都淨係睇到講八卦嘢嗰啲,你都幾好嘢
好睇唔起呢班人 有咩唔不滿走返去痴線西原po屌啦 淨係夠膽喺呢度屌d唔關事嘅人

當然我認同而家嘅痴線西的確唔夠元祖年代整ig yt咁高質 上面個位大可過返去糾正風氣啦
得喇得喇 下個post 整合哂係第一版比佢睇啦 死盲粉黎
我要酸仙嬸夠厚面皮扮青春咩
蝦乾po個整合有兩三頁,有哂佢虐兒證據,間中都會走入嚟話我哋無聊,妒忌人哋家庭幸福
點解話人一定係妒忌人
唔比係睇唔過眼
唔明點解買得落手
仲要明知要掉三份一都會買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞