3x歲娃娃聲Youtuber cynbunny 討論區

973 回覆
236 Like 67 Dislike
其實仲可以係投資嘅,炒美股買袋都唔奇

不過我支持討論下佢,比啲妹豬自行判斷佢係食水深定係投資有道。
玩美股都要有本金㗎
呢條個裙腳唔一樣應該唔係淘寶
根本上網賣衫係好賺錢既野黎
做生意唔賺錢做黎托咩
人地搵到錢就一定係呃人既?
你地又覺得幫襯佢既人無腦自己唔識比較要你提?

起碼唔係賣減肥藥美容機叫人賭波個d 傷害人既野
百貨應百客,唔覺咁樣叫呃人

利申:曾經睇過中頂帽上淘寶search 係搵唔到,但斷左個色最終都無幫襯佢,幾鍾意佢!3X 著到咁粉紅,娃娃音,我唔會但欣賞佢忠於自己!
好似溫碧霞60歲都會跌膊一樣,你可以唔鍾意,但人地鍾意點其實唔關其他人事

各位絲打早晨大家食左早餐未
有時真係唔明點解有d女人心態可以咁惡毒
唔抵得人地擁有既野就話人地扮野閪
養隻唐貓仔都要比你班癲婆咁屌法
佢家庭環境唔差,BE時代職位唔低,又做咗咁多年KOL賺easy money,有本去炒股好正常

係奇怪在點解一個人租樓之後,反而啲名牌越嚟越多,因為之前佢啲片都有提過疫情令KOL嘅收入大減,照計佢主要收入得返投資同賣衫。但買名牌絕不手軟,班忠粉又話佢啲貓嘅醫藥費要六位數,希望佢拍片講下點樣投資,想學

利申:冇睇哂所有片
most of it都係靠水魚買淘寶衫
支持佢既網友可以都開個post 為佢打打氣
係咪仙/蝦既acc

d衫真係勁樣衰 尤其是呢件
其實你搵d淘寶圖 就算一樣 都唔代表佢係淘寶入貨 淘寶都係抄韓國款 真心你去過韓國買衫 就知件件都好淘寶style 但人地係made in korea 最平都1萬won 件 D OL 款2/3萬 差唔多 計番hkd 其實都至少2舊
以前見佢都係買下Loewe 果d
而家完全唔會睇上眼
我睇呢條友同be應該有關係 上面都屌完肥安黎
仙嬸衫坐底都三四百起跳?同埋佢啲款真係好醜完全睇唔出係韓國衫
冇計啦 大部分香港女人朝9晚8又要ot又要受老細氣都係搵雞碎咁多
生活枯燥日日同pattern 唔抵得呢d youtuber又自由又賺到錢
咪日日追住屌囉 反正佢地冇better things to do架啦

呀其實 講到咁好賺點解你地又唔自己做埋一份
賺到錢咪可以同人地一樣成身chanel囉

利申冇追youtuber 純粹入黎感受下呢度d人可以有幾酸
仙人緣應該唔錯咁多打手 反而你老母就冇人幫
韓國首爾地下街買啲衫 係有made in korea但仲有大把都係mic啦問題係講緊佢啲衫唔worth個價錢呀
上面好多絲打買過嘅都報料話佢俾左幾百蚊買件衫但質料好霉好差佢俾咁嘅質料我不如我直接淘寶算啦
建議你可以貼去痴線西po

利申 冇生活不順全家好幸福 返住工收住錢追擊班beggar
哈哈哈 真係同上次抄襲事件一樣處理
用"D 人生活不順" 黎反駁
不過今次冇麻煩伯母
平心而論 呢件算ok可能因為我鐘意呢個style不過後生啲十幾廿幾著係ok 佢三十路就搞唔掂
拎啲入貨證明出嚟啦
P左成晚P好末?
世界女同地底泥嘅分別
笑死班kol 佢哋真係以為easy money
唔俾得人追擊嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞