3x歲娃娃聲Youtuber cynbunny 討論區

973 回覆
236 Like 67 Dislike
感謝推post!
留個俊明
我最近睇佢租屋舖地板條片,發覺佢講一大段嘢嗰陣,啲娃娃音冇乜
佢老死遙遙領先 好難超越
2020年,Cyn同Hannah huang 聯乘賣首飾
Hannah被揭發經常抄襲扮原創,兼且抬高N倍價錢賣貨

抄襲事件詳情:

『港台KOL』 Hannah Huang 賣淘寶貨賣到個仔讀國際學校,你班港豬仲日日返工
https://lih.kg/2226484
成日覺得佢同愛回家個Helen 姐 好似
留名
Hannah Huang係台灣搞臭左個朵就黎香港呃飯食 好心佢躝啦
「凌辱仙」花名來源

仙開live,網民詢問抄襲首飾事件
仙之後話自己受盡「百般凌辱」

仙有d似「全民造星ash」嘅天使人設,善良,無辜,擁有負面comment都係人哋逼害
珍,好老土花呢綠咁

抄襲事件後,仙媽開腔護航

話網民「生活不順」先要出言攻擊cyn
佢呢個樣真係嘅呃唔少人
想睇返凌辱片
咪又係假人一個
同Ida sona去tea都冇叫蝦乾
好心佢幾多歲就着返襯自己嘅年紀
本身個樣又唔係後生 又扮後生
搞到自己成個中年癲婆咁
本身都以為佢把聲本身係咁冇辦法
點知有其他絲打話喺街見到佢
把聲勁正常囉 仲要唔止一位見過佢真人
入淘寶都入到佢咁冇taste
推!下個post個名可以再誇張啲
3x歲粉紅中女YouTuber 賣淘寶衫mark up 三倍
都有好多人係街撞過佢喎唔止一個話佢把聲正常都不得了
佢同蝦乾一家三口去街比蝦乾PO嘅絲打影到,見到佢有伸手扶下蝦乾個仔,而蝦乾就企埋一邊唔理

講真,佢心底未必當蝦乾係朋友啦,BE時期做蝦乾上司,到蝦乾出嫁做伴娘,無數次比蝦乾奚落、嘲諷。佢媽手織BB衫送比蝦乾個仔,蝦乾話bb有濕疹唔著得,但自己又會著冷衫嚟抱仔
兩個都唔好得幾多
唔使比 如果要比可以比邊個係度開到post多啲
淘寶衫
推到佢出黎回應
多謝大家幫手推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞