3x歲娃娃聲Youtuber cynbunny 討論區

973 回覆
236 Like 67 Dislike
睇片佢先前男朋友斷左腳好一段時間,咁女朋友照顧佢都正常掛
溝貨買就肯定架喇
賣衫又唔係靚 賣到個個月買Chanel
東大門唔係靚科嘅大部分都係mic
不過佢地好似大學就一齊
唔係佢做influencer 有咁既名氣會影響到班妹豬買佢啲淘寶貨咩
想知快講
或者be 老友Dion
頂唔順成個房都係粉紅色
定條仔迫其他女人落仔
唔緊要 快啲爆post 再改同個標題
不如傾定下個標題點先夠搶眼
笑死
Hello 風化哥
其實個廳幾靚嘅 最靚都係佢個手袋櫃
BE女討論區?
反正關係人物都會講
Cyn 真係包裝得自己好好
你見呢度咁多人幫口
睇嚟佢呢10幾年功力深厚 深得大家歡心
阿蝦 你失敗係有原因㗎!
要juicy啲先吸引到啲三唔識七嘅人入嚟食花生
依家講緊話佢啲片一時娃娃聲 一時正常聲喎
我比佢人設係日系呀 咁佢呢個人設係for觀眾架嘛 咁咪應該全部片都係娃娃聲囉

佢可以對住男朋友一把聲 對住朋友另一把聲 自己講嘢又另一把聲 無話唔比佢30年用咩聲

但依家佢係同樣係得自己講嘢嘅片都有兩種聲同樣係同朋友傾計嘅片又係一條娃娃聲 一條正常聲

Btw 無人咁得閒影你上連登公審你
佢地成班應該都係痴線西啲西女人黎
我睇過痴線西幾個post 佢地啲風氣就係咁
人如其名
據我所知真韓國全程製造嘅話人工物料成本係高好多所以造出嚟嘅成品會靚幾條街東大門出名嘅只係附近多製衣廠啲designers設計完可以即刻拎去造所以唔會平 但近年就多咗好多垃圾開當

如果見到平假個tag又寫住mik唔好咁易信好多時都只係支那造完送去韓國再加工賣出去因為手工粗糙料又無咁靚,雖然無直接係支那攞貨咁平但係都對比全程韓國生產平幾成所以你會見到果度大量劣質10000won嘅貨賣批發嘅話會更加平

你話可能真係係韓國入貨嘅但係韓國貨都有分好多級數咁解”精明”嘅店主做開應該會知平價果浸嘅貨版會係支那流出直接向支那廠入貨成本會平好多同埋未必係淘寶入添
女人都係咁 放心
放去隔離ig shop討論區
呢度都係講返related parties
真心想問,三百幾四百蚊嘅衫要求到點樣質素?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞