3x歲娃娃聲Youtuber cynbunny 討論區

973 回覆
236 Like 67 Dislike
擺得自己生活上網預咗俾人追擊係會俾人討論㗎啦 接受唔到咪quit
我諗起間happy mart亂整個入貨證明
但搵唔返間張野上面個公司名定唔知係間公司網站搵唔到啲商品

不過做個精明消費者 想買仙嬸呢啲ig偽淘寶店嘅衫之前:
1. Search下淘寶有冇
2. 冇嘅如果佢有實體店上去摸下佢質料
唔係如果就咁上網ig買 分分鐘人地都係淘寶幫你order
然後再入你地址寄落嚟俾你
公眾人物唔可以討論
睇實物先知分別 淘寶咁多抄款
仙又唔會咁弱智走去dm followers恐嚇個中學生
買過嘅水魚話質量好差 點拆好
有人妒忌心極重 唔抵得人生活質素好過自己
但大部分係追擊佢淘寶入貨 其實講真 如果你去現場覺得質地唔好 價錢又貴 可以唔買 但唔係唱人哋話人哋淘寶入貨 咁同你話唔worth 唔係對等行為
睇完你既留言
就知點解ig shop賣淘寶野賣貴十倍
都有咁多水魚幫襯
連登嗰d鬧ig shop既post你記住逐個入去留言屌呀
開個警世po上黎叫啲人小心唔好用好多錢買到淘寶貨 點算係妒忌心重
仙可能想唔回應等件事丟淡
話比你聽個post唔會沉架架
推到佢回應淘寶鏈同佢間網店貨源
係唔抵得有人做人可以出賣良心

包埋啲淘寶垃圾艙底貨俾人
唔知定價幾多錢
福袋講到好似益人哋其實全部垃圾
咁講啦 你覺得淘寶野會worth成三百幾四百蚊買咩?????
我就梗係冇買啦 我係恥笑佢啲衫好柒 仲要被買過嘅人話質量唔好

再次重申我沒有生活不順thanks
好多人都係相信佢KOL既身份先幫襯
佢間網店好多貨都係預訂
送到嚟唔啱係冇得退㗎
我幫襯過,真係好明顯質地差
買左幾樣加埋成千蚊
而家d垃圾衫全部冇著過
如果你覺得一賣一買冇問題
第時你收到d咩性價比不符既野
記住唔好話俾人聽唔好投訴
因為你心甘情願俾人呃

我記得尋日103 K 㗎
係咪有個監察住人數嗰個網站(平時蝦乾嗰個)
想睇睇
我之前係ig間鋪頭仔買左條普通長裙 好易皺都要成百幾蚊
都供到依家個店主配到h picotin
可想而知食水深到所以我好多都冇買啦
仲有上邊嗰位話我哋追擊係唔抵得仙嬸買名牌搵到錢
你留意吓隔離手袋台 根本就有好多相熟username分享自己戰利品

呢度好多大戶絲打睇唔過眼仙嬸呃水魚咋
講真,呢啲嘢我自己知道食水深唔做水魚就算,都無閒情逸致去提醒其他人,佢哋有嘅咪由佢哋推囉
仙聲稱佢用左n次嘅Loewe袋係 90% New

https://lihkg.com/thread/2015968/page/1
唔係佢多fans,而係咁都要睇閙啲咩,
好似happy marf個號獄啲賣假貨又恐嚇中學生,我都有入去推下post。

如果好似微辣個啲落仔KOL,真係講緊道德底線,我留左好多次言閙加蔥添啦。

大佬b個啲真係呃人,貼label,我追哂成個過程。

但我都係個句,
開post追擊佢係咪淘寶衫扮韓國衫無問題。

但你地啲留言好似係清朝人咁,
睇唔過眼佢三十歲中意粉紅色/娃娃聲,
真係個人自由嚟架喎,
佢啲fans幫襯得就係中意呢種style,
唔係品味小眾,唔屬於大眾,就要俾人攻擊,

仙自己租屋,拍拖進入穩定期會同居好正常。
又笑佢男朋友係咪軟飯男,
又成堆人話佢肯定黑心,mark up好多先賺咁多來買名牌。
佢仲租屋無買樓,買名牌好正常。
我身邊月入過6位數生活既朋友,
生活真係咁樣一兩個月就買個名牌袋,

預左俾人負評,
見唔少蝦乾fans係度推post,
覺得自己搞到一個KOL收左皮好勁,
想搞埋佢啲朋友,
建議仙見到呢個post唔好再約蝦乾算。
我都試過,睇相條裙以為係白色,點知收貨時發現係象牙色大佬,d 相較哂filter
我黎呢度同人吹水食花生推po又有咩問題
同埋其他be girls sona ida冇做錯野都冇人想整佢地啦係因為仙賣淘寶markup勁多
先有人特登開po講佢 就算佢唔見蝦乾我都會照過黎吹水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞