3x歲娃娃聲Youtuber cynbunny 討論區

973 回覆
236 Like 67 Dislike
每次睇到呢啲同明星/kol 打招呼唔理人嘅comment都覺好好笑
同朋友屋企人出街行下 同你又三唔識七
一定要應你架咩
咁我又冇俾佢呃到喎 見個標題咁誇張先唔會係結婚
我冇㩒入去睇費時俾view佢 追呢個post先知果兩個字係同居
唉 同你做朋友應該會好攰
好多嘢唔講得(冇惡意)

其實凌辱仙本人著咩出街係唔關我事
但鬼叫佢自己走去做influencer
佢自己擺上網咁就預咗有人批評啦
睇死你都係果啲如果會發蹟乜狗屎垃圾都會著上身唔怕身痕果啲公屋mk妹嚟

係呀三四舊水真係容不易食咗佢姐

不過我就未聽過高品質生活嘅人唔會重質不重量囉
你嘅類比論證有啲問題喎ching
真係鍾意lolita 易服女着男裝冇問題㗎
而家我哋係笑緊佢三十幾歲人chok聲可愛呀
仲有上面都有佢啲衫嘅真身冇filter相
根本就同佢IG啲色tone唔同
佢啲相係落重filter喎
咁我都生活係一個比較左膠嘅城市 見到啲人奇奇怪怪我唔會指住佢笑 不過網絡上咁多凌辱仙柒野 加加埋埋就真係好撚好笑
真心醜
又話唔鐘意拆十件掉5件既感覺
又話預左1/3 黎到係垃圾要掉
組織好未呀仙嬸打手
又俾人凌辱好橙
幾時有出貨單

呀講甩咗韓國貨都有好多出自支那抄款
我喺街見到仙嘅話都唔會指住佢嚟笑
但就算佢唔係KOL唔知佢幾歲
佢着到咁誇張都好難唔望多佢兩眼
如果身邊有女仔朋友我哋都會討論佢嘅衣着品味

PS 左膠接受唔到人係會對人評頭品足嘅話過主啦
講真 3/4舊水買件衫 我會好有要求
佢應該本身都中產?
娘家太古
真呀,至少唔會expect係淘寶貨
依家闊太喎
以前佢都係讀公立學校咋嘛
影相個批就韓國靚料衫
賣比客就淘寶同款貨
我咪話佢都係嫁左先咁風光囉

上上上面個啲係咪小妹妹嚟
姐姐我喺出嚟做嘢有能力之後
就完全接受唔到3/400 蚊買劣質貨
唔係俾唔起 係會睇值唔值
留意過佢有期扮貼地拍片講strathberry等semi luxury brands手袋 但好似之後都冇出現過
呢到咁多仙打手
原來同淘寶同款都可以係淘寶抄款
原來扮娃娃聲都可以屈落去香港現代女權到

認真答
有d ig shop賣韓國衫
係淘寶係會搵到款但淘寶都會大大隻字寫東大門韓貨代購
如果係呢d我咪信囉
如果係淘寶直接有得賣
你又有咩證據話佢唔係淘寶直接淘?
另外,如果佢係天生娃娃聲
佢想點叫又有咩所謂
依家佢係扮聲特登扮可愛
我唔鍾意佢扮聲扮可愛吹咩
你有權鍾意我有權唔鍾意喎

收皮啦台妹韓妹娃娃聲關我撚事
人地有台灣韓國人反佢你又唔講
當年丫頭天生娃娃聲俾人屌到仆街
你又唔講
要攻擊一個人
咩罪名都可以

三十歲點解唔可以走可愛路線?
文明社會係尊重
唔係專制

呢到啲女人真係好撚嘔心
咁都叫專制
你唔俾我哋笑佢專制啲喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞