3x歲娃娃聲Youtuber cynbunny 討論區

973 回覆
236 Like 67 Dislike
用三四百蚊買條淘寶四十蚊嘅裙

Vs

用三四百蚊買條make in japan/有質地保證嘅大brand裙

你自己講咩要求囉
點都要加凌辱仙個名係topic
唔可以益左佢
咁你既然對三四百蚊買嘅衫唔要求質素,不如你索性就買返同款幾十蚊同個啲衫算啦
Same here, 睇到煩
蝦姐由初初開始拍YouTube已經串觀眾
如果唔係上咗熱門都唔知連登有班八婆團係度
btw 早年痴線西嘅post有睇過 大多都有曬實質證據狙擊到班kol仆街 呢度連人哋養隻可愛貓都酸 同當年討論質素比差九皮
Same here睇到煩
呢度得一兩個講緊隻貓其他都係針對佢賣淘寶衫show埋cap圖 你又唔講??
酸人養可愛貓嗰位絲打俾其他絲打屌咗啦
就唔講佢賣嘅衫咩來源住
樓上有哂cap圖證明佢之前同Hannah聯名出嘅首飾抄淘寶你唔講嘅?
有哂證據㗎喎?
凌辱仙呢單嘢其實都冇咩拎到出嚟證明唔係抄
加上係聯名
有機會係Hannah抄襲佢係半個受害者
件事先不了了之咋喎
我唔係咁唔好代表痴線西唔該
我會笑佢賣淘寶衫賣抄款首飾話人生活不順
但唔會笑佢扮可愛
唔會ff人哋男友食軟飯
講到尾都係啲人生活不順,令仙仙受盡百般凌辱
我意思係個個女人都係八婆底
某部分痴線西言論都係過左火 不過入得個post就冇得同呢班人割蓆
你有嘢就講啦唔係當你9屈
凌辱仙+BE女笑料柒事精華區?
某程度明田要多謝蝦乾,當初狙擊蝦乾連帶吹奏咗明田
嗰時先開始接廣告接到手軟
所有KOL都係一上位就唔同晒啦
淘寶衫抄韓國款都唔係第一日嘅事
以前痴西post 有晒證據係度,宜家一張cap 圖當證據
袋連飾品夠唔夠供首期
賣芫茜麵
真 見到佢哋割 屌人個陣就同聲同氣 一有事就「佢嘅言論不代表我」
冇辦法 kol其實就係廣告從業員
當你慣咗出一個post拍一條片係有可觀嘅收入 你就唔想拍一條冇廣告收益嘅片 make sense ge
算啦唔緊要 最緊要追擊到kol
https://youtu.be/_e5okaBHps0

明明話係不後悔的實用款
轉頭又賣走佢
再次證明仙凌辱仙真係假人一個
始終都係chanel袋吸引佢吖嘛
唔知今日可否爆呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞