3x歲娃娃聲Youtuber cynbunny 討論區

973 回覆
236 Like 67 Dislike
芫茜月餅有膠條
咁大鑊?!
Brainstorm下標題改咩好
我先!
網店calicobycyn十倍淘寶貨 如何助養Cynbunny凌辱仙每個月買Chanel
30+娃娃聲天后與她的伙伴們aka凌辱仙+BE八婆s

呢個標題如何?
佢把聲真係好難頂
你試吓睇佢租屋嗰啲片丫,大部分時間係正常聲
LM有口德人士話你mean生活不順妒忌人
好似專心討論凌辱仙會好啲

30+娃娃聲KOL凌辱仙疑似mark up 10倍賣淘寶貨 + 抄襲淘寶貨扮自家設計 呃妹豬錢買Chanel
睇到呢到先知邊個明田
又要碌返上幾頁睇多次
30+娃娃聲KOL凌辱仙疑似賣淘寶貨呃錢個個月買Chanel加抄襲淘寶貨扮自家設計
真, 福袋入面全部係賣唔去嘅倉底衫
呢間都叫賣得貴
同埋相落好多filter同實物顏色差好遠
再shortcut變日田
佢男朋友係邊個 咁耐都未開樣
蝦乾po接近100難啲喎
做緊實體鋪, 件貨成本markup 定價多數係x3
所以只要賣到一件, 有兩件賣唔出都唔會蝕

但佢賣嘅如果係訂貨,啲貨唔使坐艇 ,利潤就高好多
下條片標題分分鐘係 「感動!!我買樓了!!(娃娃聲)」
白田邨
照你咁講每件成本$100 佢賣$300,當佢賺$200
佢一個月賣500 件先賺到$100000
鋪頭交租請店員雜費都冇左一節啦
仲要未計佢自住交租生活費等
睇黎佢間鋪生意真係好好
韓國衫呢個價錢算正常,
但呢間p好多,
我中過次伏,無佢影到咁修身。

我有買開韓國衫,
但無幫襯過仙,因為唔係我著開既風格。
但同一條裙價錢同質素差好遠

好似呢條裙咁,
我係一間無門市既ig shop買呢條紫色要300蚊,
買完係真係靚料,cutting又好又修身。

咁之後見到第二間鋪都有賣,價錢平好多,
150蚊左右,就買埋粉紅色同白色,
結果就中伏,白色好透,心口位唔同,
無左收身效果。
而我係淘寶見到同款賣99蚊人民幣。

所以就算係韓國衫,我諗都有分唔同廠出,
啲款都係抄嚟抄去。

如果300蚊,間鋪係無門市又請model影,
要等14日的話,應該係高質韓國衫。

但呢個價錢有model有門市,
有現貨唔使等,有size俾你試,
就唔好expect同上面一樣質素。
你講果個價好合理喎,
你睇下我上面個comment,
我覺得我貪平買150蚊條就係淘寶款質素,
同300蚊無門市個條質素差好遠。
呢隻肥野成隻跟尾狗咁完全無人想討論佢
佢都係靠痴住凌辱仙先有少少知名度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞