3x歲娃娃聲Youtuber cynbunny 討論區

973 回覆
236 Like 67 Dislike
佢把聲真係聽得人好辛苦
打句thankyou @brand 就有錢收 真開心
真係容易賺錢
因為有分韓版同原裝韓國正貨
韓版cutting一樣不過料唔機唔同人手唔同
出到嚟一定變曬型所以會平好多
韓國正貨係空運返嚟所以要加埋稅加埋運費加埋賺正常都3位數價位

真係正貨連運費都唔止凌辱仙咁嘅價啦
一條咁多摺咁多剪裁位嘅紗裙賣299
搵鬼信咩韓國貨
仲要人格謀殺仙仙,因住肥安出黎話你地垃圾
岩岩訓醒?!
香宮大把換label 既made in Korea
其實咁公唔公道
因為呢啲韓款好易俾淘淘抄
有時係俾人抄完再放上黎話賣淘貨
要攻擊一個人
咩罪名都可以

身材係天生,係父母遺傳
你走去攻擊人木村光希身材差

文明社會係尊重
呢到啲男人真係好撚嘔心
未追完post唔知有冇人提過
前排痴線西開始講佢食水深疑似賣tb野
然後牙仙好委屈咁出左個story
內容係有個妹豬dm支持佢開鋪 賣衫好辛苦 唔應該向錢看 其他人唔識欣賞牙仙咁善良之類(希望我冇記錯大概內容)
牙仙唔care指控仲話自己善良

想講開鋪做生意為搵錢係事實 亦都明白
但你做得出就唔好怕俾人講
未買過佢d衫
如果真係同絲打feedback所講咁tb質地既話
抵你俾人屌架wor

唔好成日用生活不順 酸 呢d去做駁斥啦
生活富貴係值得人豔羨既
但唔好講到羨慕等同會妒忌
會唔會佢係cyn條仔
同佢好姊妹一樣
都有個討論區
其實我一直都好好奇佢嘅年紀
好似做咗KOL好耐
話佢似30中但係又好似幾後生
你掉返轉諗
淘寶搵極都係幾十蚊你覺得係翻版嘅貨
咁你搵唔搵到正品先?

有正品先有抄款
除非個款本身已經係淘寶貨
佢1988年
正牌貨喺淘冇乜市場
始終淘嘢係有好多間廠質素追到正牌貨
好多韓嘢既手工都唔係好得過中國好多
根本佢呢啲衫就好難分正/淘記款
但仙賣啲衫大部分都係淘記搵到
同埋佢一路都未澄清佢係點入貨
再加埋有一大堆人都投訴啲衫唔得
好難幫佢諗到咁多藉口解釋架喎
淨係個post 開左咁耐都冇反駁過已經夠晒鬼la
條友d思維同蝦乾一樣
話咩淘寶質素追到正品 喺度合理化Cyn賣淘寶貨 順便踩下韓國正貨咁
如果係咁溝貨賣都得啦 既然佢覺得淘貨同韓貨都係差唔多
咁都知

以為佢哋決裂咗添
前夫乜都po ig
講真如果真係決裂唔會比對方上佢屋企做工人幫手湊仔啦
佢兩公婆真係好mk 咩都係po ig
有舊同事入咗去做,知道啲嘢入貨成本
成個月生意額,扣扣埋埋利潤大約估到
員工可以成本價買
邊度入貨就肥仙先知
佢真心擺明覺得自己無論賣咩都有一堆fans 追捧
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞