3x歲娃娃聲Youtuber cynbunny 討論區

973 回覆
236 Like 67 Dislike
見間唔中痴線西post都有絲打提起佢,歡迎大家討論
佢顆少女心,年輕過牙Day
見到佢最近買名牌袋買得好兇狠,唔知係投資有道定係賣衫咁好賺

不過佢似乎對朋友唔錯,佢老死Alicehaha虐兒搞到接近收皮,佢都不離不棄
抄淘寶款飾物賣成千
依家又賣淘寶衫mark up幾倍
真係一個月一個袋冇難度
其實淘寶好多時都偷韓國廠圖但賣翻版衫。
佢提供到證據,啲衫係韓國入貨,而唔係淘寶貨就得。

雖然唔識欣賞佢啲品味,而且佢應該mark up得幾高下,以前去韓國有落去地下街,啲衫都係百幾二百蚊。
輕輕一推
YouTube 有時會彈佢d片出嚟
點解可以長期咁高音
正常講嘢真係咁難

見樓上話佢mark up咁高仲有人幫襯
係咩玩法
嘩!終於有人開
睇黎要同佢老友死過(鬥多帖)
Mark up 好q多
仲要Free size衫 又貴又鬆比師奶著咩
佢係alice ha個fd
佢啲衫vs 淘寶衫

絲打好有心機
估佢應該都有mon連登
咁耐冇澄清過
痴線西果邊絲打話聽過佢平時講野唔係娃娃聲
又咁講, 淘寶有大量炒韓國衫, 同真正係訂韓國貨有d分別
佢mark up 偏高就係真既, 好多款係其他舖見過平D,
有絲打話買過佢地衫質料一般如果有幫襯過佢嘅絲打入左呢個post,歡迎post相比大家參考下可能可以還佢一個清白
我自己有貪平買過淘寶炒款, 係肉酸到不能着, 完全唔一樣
但我都無訂過佢,因為好易搵到更平😂
例如上面其中一條白色裙,見另一間舖信得過真係韓貨
不過你話佢mark up 勁多又唔算既, 可能人地有d 咩vip呀九折呀已經差唔多

我有朋友係街撞過佢,聽到佢講嘢都係咁樣娃娃聲。講真台妹架妹好多人講野都係娃娃聲又唔見你哋反。佢之前啲片都有回應過,佢有前度批評佢講野娃娃聲,佢自己中意咪得。

港女走日系,娃娃聲,唔同風格又唔得。

如果佢證明到啲貨係韓國買,你話知佢mark up幾多,租金人工立立雜雜唔係成本?

咪撚咁痴線啦好嗎?
下次po返條link過埋去痴線西/蝦乾台 一定有人幫推
侮辱仙三十幾歲人仲扮少女
佢老死蝦乾都三十二佢陣仲係仙入職先過蝦姐再請佢 估佢都有三十五/六
佢新出個炸耳環同鏈真係痴線女人先戴到出街
好難喎,Alicehaha(蝦乾)個po去到96喇
Cat girl+泰利公爵都超越唔到
走日系少女路線無乜問題
不過隨著年紀漸長
佢既少女路線無令佢望落後生啲 只係更加顯老
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞