[NFL]2021 NFL season (3)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
明明packers仲係superbowl最熱門
49ers係唔知點解淨係剋住rams/packers,但係佢哋對Brady應該輸
如果冇Bosa,會俾另外三個QB玩死都似
一生之敵 如果lawrence下季唔自己要求走我諗都bust bust 地 而家啲media都話佢regress緊
咩bustbust地
Bust硬 隊野內憂外患咁
舊年SB嘅mahomes
Titans?
Trade down個pick先
Protect又唔夠,接球點又唔夠
係得robinson叫做sharp啲
其實已經好能勁
我諗呢度得我支持t law
我都支持架
睇下下年會唔會好啲,幸好炒撚左 urban meyer

今年 1st pick 唔知會拎乜
講真,freshmen嗰年拎national,
期待性我諗係計Andrew luck之後
其實先第一年,burrow上年都俾人sack到傻
我齋睇highlight,t law 真係冇乜wr 幫到手
OL唔理想但未於太豆腐
而家外國又話要炒trent ballke
我都唔知pick乜好樣樣都好似十萬火急咁
我都係覺得pick件wr最好
但其實ol 一推就散咁好似都好大件事
trade down 都唔知有無人要 今年個draft咁弱雞

Rams House
希望可以睇到Rams係LA捧superbowl
我好想睇到老野對relax哥
如果Jax要價唔高,
我想eagles拎手頭上啲pick博一博
如果又鍾意tb12 又鍾意obj
下星期應該如何面對
咪等佢慣下無 pocket 可能變到 Mahomes 咁勁
不過今年除左佢自己柒,好多球佢交到位但隊友 drop … 真心灰

最後一場贏 colts 總算贏返士氣波,下年應該點都會好過今年!
Tb12 for sure
再拎就真係繼續創造奇蹟
Colts呢個真係年度笑話
臨尾打colts個play幾撚正
https://youtu.be/nKGYWb1wSJc
eagle 可能自己都想trade down
琴晚第一次睇bucc真係睇得出成隊水平差好遠
買咗飛未先?依家應該炒到天價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞