[NFL]2021 NFL season (3)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
Cowboys 自己柒喎
Ref 點都要掂一掂個波先
Dak 點會交俾 Center
係剷遲咗
個球證見個playcall太撚過on9 連最後一個機會都唔俾佢
Prescott 最高人工QB 但零IQ。
我已經期待緊下年繼續派膠
真是笑撚死
Secret base/ sb nation 又可以開一集
It’s January 17 2022 we are in.....
個波或者個人唔出界唔會停錶
得14秒,正常嚟講cowboys每個play都要停鐘就最好,反而行幾前(只要唔太前)係毫無影響大局嘅
停鐘嘅方法係每次行出sideline
你cowboys QB就好型咁熱剷入中間,係多幾個yard,但係個鐘唔停,你有down都冇得玩
cowboys無晒暫停 不過如果dak跑出界既話個鐘就會停
唔知點解佢揀左直剷界內 咁做既話至少都要7-10秒開返個波 無時間咁做了,完
作為49ers多年球迷,真係多謝晒
見到竟然playoff可以有一隊懵撚過49ers真係老懷安慰
阻乜鬼
例係要 Ref 擺波
佢自己 set 好哂陣但唔記得個 ref
根本係衰自己柒
跑得十幾yard傳左佢好過啦傳唔到都可能有second chance. 而家柒到
早幾年試過又係49ers去遠佂,嗰日仲要史上頭五最凍
我本來諗住搭飛機去睇,好在冇,因為嗰日成個東岸d飛機ground晒,好多fan屎要喺機場睇波
佢要剷都睇一睇環境啦
無 Timeout 跑咁遠攞 first down 做乜
快手 spike 仲可能保到兩個 play
班友傻到以為自己玩緊local pickup game,自己開波
nfl啲場好似9成露天

落到勁大雪/大雨都繼續打

好鬼誇張
咁完場真係好柒
Big Ben last game
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞