[NFL]2021 NFL season (3)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
NY 都係cold state 黎嘅 不過就算去倫敦打都好 Packers點會輸俾呢兩隊重建隊
想入坑
同埋想撐Arizona
有冇邊啲後生球員係抵撐
依家Arizona大把世界,放心撐
吓唔係話jj watts out of season之後唔惦?
不過重點係
有冇邊啲後生抵撐
有的,我先開始睇
Murray
Simmons
今年SB如果可以Mahomes對Rodgers都幾有睇頭
Zaven Collins 都可以留意

Budda Baker 算唔算後生
DB嚟講我會計中生代
同上Murray
Simmons
Zaven Collins

Marco Wilson今年見得人
Rondale Moore
大家講到咁
即係好有未來?
其實ACL而家醫學嚟講就無咩事,好得返90/100%嘅
係要唞耐啲
dynasty fantasy玩家表示長揸Kyler無煩惱
過咗呢兩年要開始上力,盡量喺Kyler份rookie約前搏一轉先
次次提起Budda 就會諗起佢Int Wilson之後
比Batman 追住嚟屌搞到冇pick 6
今年7-0開局,又入到playoff
Qb Murray又咁後生咁fit,點會冇未來
不過想知你點解岩岩入坑咁快就想撐雀仔
撐咗NBA太陽十五年
成日見JJ watts, chris paul tweet, deandre hopkins同deandre ayton有講幾句, 跟手suns同suns球員都成日tweet cardinal野
睇NFL的話想撐返同市
咁黎緊MNF記得睇應該係今個week最精彩
早排買咗chargers
好唔精彩
Budda 已經好快,點知後面嗰件仲癲
支持岩既隊伍好事黎
屌你我隊jax
好彩仲有titans 同dallas睇下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞