[NFL]2021 NFL season (3)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
下星期Rams vs Tom Brady 一定好好睇,Brady 打TB未贏過rams
咁季中又真係7-1嘅 不過最尾得第五種子都知咩事
Murray throw game
可以排名下wild card柒度
好似一俾人逼就亂9扔咁
murray亂鳩咁掟
抵LA MURRAY
開頭氣勢係好勁後勁不繼而家仲要俾rams 守到懷疑人生
但佢真係無乜邊球係可以慢慢睇定
打到好似 jaguars 咁
起身以為大戰 好撚緊張
而家表示可以繼續訓
我哋都未出聲你就唔好咁晦氣啦
長期都覺得係差少少就得,咁下年咪買多個高薪垃圾以為可以push到去高峰
fans期望太大,永遠唔肯重新rebuild
你諗吓呢十年嘅曼聯就fit晒
但係曼聯都光輝過,呢隊嘢係只喺Original Six年代贏過冠軍(嗰陣成個league得六隊,好似猜包剪揼咁輪流贏)
佢不嬲都係得半季貨仔 一到季中就冬眠狀態
玩多d Madden
睇漫畫,eye shied 21 ,不過有啲好假,娛樂性一流,可以當認識玩法
你走咗之後獌就無光輝過
諗起季中jj watt 話 maybe we are just fucking better 就覺得好好笑
新手+1
聽之前巴打建議去咗睇tom brady, 所以平時睇開bucs, 依加趁wildcard可以認識埋其他
NE Cowgirls Eagles Steelers Cardinals😂😂,可以rank下
歷史計 Bills 其實唔會差得過 Jets
係衰無運
4連 SB appearances 本身cls 勁
睇嚟可以同細佬一齊方加
Ted 依套戲有Tom Brady,有冇人睇過?
應該大把人有睇
偷精
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞