[NFL]2021 NFL season (3)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
有了
鳩掟出現了
點解唔全部running play?cowboys 根本就守唔住
屌佢老母
季初唔trade Aaron Rodgers放走Jimmy G簡直係on9之最
條柒頭靠唔住,每場起碼一次pressure就發癲
Coaching問題
running game又安全又可以嘥時間
整個5 minute drive Cowboys都冇時間追啦
想問點為之incomplete pass
差啲又豬個fumble
呢下多得波蘿underthrow
掂到地下先
條仆街一發瘟會連local high school football team都intercept到
where the fuck is the running game
每次走sideline啦屌你Kyle Shanahan
呢下tackle
似反cup
1 yard都唔go for it,你老味生人唔生膽
我唔信49ers defense囉,冇咗Bosa之後冇人sack 9 QB
神級coach 送咗個2min warning 比cowgirls
Shanahan你走啦屌你老母
唔係咁撚樣cup到呀
估唔到Shanahan唔go for it
贏7分你就可以保守d
屌6分你喺centerfield其實冇得唔博
都未講之前做乜唔sideline係咁run就算
向前傳的球出界,或在任何人接到之前已觸地,稱為「不成功傳球」(incomplete pass);要把球放回原來的開球在線,這會用掉一檔的進攻然後再開始。

維基都算詳細 但有啲睇唔明
多謝Cowboys無厘頭holding送大禮
又無cup到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞