[NFL]2021 NFL season (3)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
其實Kermit都係
但Kermit 鳩掉永遠都Auto aimbot 咁target 到Hill/Kelce
我有玩過下, 不過好多戰術揀, 要花啲時間
偷精
以前有睇過不過最近又再睇多次
Jim Kelly係美足波歷克/Jimmy White
我暫時只係識佢一個
想睇下有無咩Runningback或者Wide Receiver係值得留意下
11個人打曬offence defence special team
仲要d人係隔離運動部捉過嚟
RB Derrick Henry
但係我覺得剩講能力
真人好似仲誇張過漫畫

睇親啲highlight個個都癲佬嚟
我都係咁
Davante Adams
Jamarr Chase/Justin Jefferson兩隻LSU變態
Deebo Samuel一次過滿足你兩個願望
Lamar Jackson
Deebo有時仲throw埋,變咗三個願望
佢啲波真係唔知點9掉 都中
DeAndre Hopkins我覺得係而家最強嘅wr
新手一定要睇佢上年打Bills嗰球last second catch
所以ES21入面60碼FG,RB跳高過defensive line touchdown都係真,我覺得ES21=LT21
LaDainian Tomlinson 自己Google 同YouTube 睇下佢啲片,99%相似度
有點覺得俾madden 玩多過玩madden冇咩操控感,learning curve 有點深

要學可以睇多啲比賽
Cowboys係有得贏但係唔想贏
Pats同Cardinals就由第一秒開始已經輸咗
Steelers算係咁,有d悲壯但係未到地底泥
照計Cardinals最柒(人哋季初係superbowl favorite,不似預期),跟住Cowboys(堅柒),跟住先Pats(no punt)
OBJ
剩係睇呢幾場波
會唔會覺得半場輸幾個TD好正常
變咗真碧咸,長傳都有埋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞