[NFL]2021 NFL season (3)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
繼續
Playoff teams:
Chargers 好撚慘
不過屌你老味Pats 又有得作客Buffalo 整多場暴風雪嚟先喇屌你
唔知titans行到幾遠呢derrick henry開始復操緊
Chargers呢個班底仲有一兩年玩?
起碼仲有Herbert個新秀紅利
暫時已被炒既人有
Minnesota GM Rick Spielman
Minnesota HC Mike Zimmer
Bears GM Ryan Pace
Bears HC Matt Nagy
Miami HC Brian Flores
Flores返屋企啦
Belichick要中和返一個對手(雖然向來去到miami都係唔識打波

不過有乜鳩理由炒Flores不過個GM仲健在
同埋Flores走先過Giants糟質
啲人傳flores同tua同owner不和
有人話flores想要watson

btw joe judge 未走都古怪
dave gettlemen好似想退休
lm
我想問邊度有得睇黎緊新秀資料?
college championship
Flores 真係HC 料嚟,雖然佢幫我哋做DC 果年call 啲blitz play 爽撚到,但應該有幾隊想請佢教

我哋都係繼續睇Steve Belichick 舔舔脷call play 罷啦
發覺美式足球員啲名好多都好奇怪睇緊有場個球員叫To’o To’o
我google mock draft
Belichick流緊口水
呢場CFB championship係special teams/LoS對決
砍掉重練啦
嘥撚咗saquon
flores啲zero blitz好L靚
如果可以我都想請佢嚟SF做DC
NCAA D氣氛又幾正d學生表演
大學校氣氛真係無撚敵
Bama個wr慘,最後一場先傷
Bama 條Oline 咁閪嘅
下下都比Georgia 4man rush 爆贏
因為Georgia有Jordan Davis
6’6 340

其實某程度上我係鐘意睇學界比賽
佢地真係博到盡為入職業世界一定落力好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞