[NFL]2021 NFL season (3)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
痴鳩線體格

Bryce Young 今次大鑊,draft stock 可能大跌
UGA
教咗兩季,一啲起色都冇
斷到勁恐怖
好撚慘
佢自己行返去locker room,
但個draft stock有啲唔樂觀
睇下chase 實有人肯搏
Giants搞咁耐都無 O Line Daniel Jones到而家都未試過有條正常O line
換左Gettlemen再等Daniel Jones完約再睇下點啦
今年成幾個first round,唔會補唔到喇掛
5th 同7th
正路下年Jones就再無籍口之後再下年就知續唔續約
算啦,反正本身2022 QB Class都差,可能都係得一兩隊first round揀QB
原來今年sb 係LA主場唔怪得宇宙最強出盡銀彈
但係Rams喺LA冇人理
sofi stadium不嬲似對手主場多d
今個禮拜場wildcard d飛勁平
連Rams 都WFC
睇嚟LA 班友始終都係鍾情柒達
話口未完,巨人炒咗Joe
LA 始終係 baseball and basketball town
如果唔係當年 Rams 同 Raiders 就唔會敗走
lm
兩隊每個位都要補強 點樣唔係個笑話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞