[NFL]2021 NFL season (3)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
真係肯就好
雖然唔係49fans,但係而家堆talent真係嘥鳩曬,最大對手真係自己QB
Shanahan亂嚟都有relax臨場鎮住
羨慕
其實49ers玩run game 咁要個qb做咩
係咪jimmy g太廢
利申新手
Rams有好多明星球員喎,又Stafford 又Kupp 又Beckham又Ramsey 又whitworth ,一陣0915記住睇live啦,因為可能係最後一場
原來Vita Vea 40yds dash跑 5秒11
屌你都痴撚線
Goff去左獅子,同Stafford 互換
現代NFL入面,平均嚟講pass係efficient過run嘅
當然唔同down唔同yardage個efficiency會唔同,但係早五年seahawks rushing咁勁,都要個Russell Wilson咁嘅級數
Jimmy G廢其實唔廢,佢掟波好靚又夠快但係佢唔太識read defense(好多analyst都屌)同埋arm strength弱
手風順就好因為佢夠快實掟到個波,人哋defense好d佢read唔到defense佢會照掟攪到intercept
最緊要Jimmy G都唔平,想贏superbowl,買個另一個好d,尤其有幾個有級數嘅
JJ watt off IR
expected to play
Cowboys炒教練
Eagles搵新qb
啲動作咁撚快既
戰車
Tempa Bay 啲藍領好撚屈仲有Suh
Stafford 今場會派幾多int
Murray AJ green個組合幾正
cardinals defense好好睇
係咪無Hopkins
司令唔睇腸?
你迷邊隊
近排開始睇咗一兩場
就緊係撐返我地同市
我地今日cam johnson返來
打垃圾刺應該穩的
我好耐之前係撐Giants
Draft左Murray開始留意Cardinals
雙開
無DA
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞